div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Cum obții un corp tonifiat.Trucuri eficiente

Aspectul corpului este îmbunătățit considerabil atunci când aveți musculatura lucrată. Antrenamentele sportive vă ajută să aveți o musculatură mai fermă, fără celulită, dar, în afară de mișcare, masa musculară este influențată și de alte aspecte, printre care dieta corespunzătoare. Câteva trucuri de a dobândi un corp tonifiat vă vor ajuta să aveți rezultate vizibile.

„Mușchii ajută organismul să consume ceea ce mâncăm și să avem un control mult mai bun al nivelului de insulină din sânge. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, nivelul hormonilor esențiali ai organismului, inclusiv testosteronul, scade, și la fel se întâmplă și cu masa musculară. Pentru a vă menține puternice, indiferent de vârstă, trebuie să păstrați masa musculară lucrată”, explică Flavius Ursachi, Head Coach la Bodyshape Transformation Center. De aceea veți avea rezultate mai eficiente cu un regim alimentar echilibrat și un program eficient de antrenamente efectuate la sala de fitness.

Ține cont și de aceste recomandări!

1. Consumați suficiente proteine în fiecare zi (1.5 – 2 g per kilogram de greutate corporală), din alimente precum quinoa, mazăre, linte, carne de pui, de curcan sau pește, ouă, produse lactate.


2. Introduceți în dietă grăsimile sănătoase, care conțin Omega 3: nuci, migdale, semințe chia, de susan sau de dovleac, ulei de măsline.


3. Consumați suficiente calorii zilnic, pentru a avea energia necesară efectuării antrenamentelor menite să dezvolte masa musculară.


4. Optați pentru carbohidrați complecși, proveniți din surse integrale, care nu sporesc nivelul glicemiei și care vor asigura nivelul de energie de care aveți nevoie: orez brun, mere, afine, cartofi fierți, fasole.


5. Efectuați antrenamente de rezistență. Persoanele care aleg să consume mai puține calorii, dar nu fac exerciții de rezistență, vor slăbi, dar kilogramele rămase nu se distribuie uniform deoarece scade nu doar grăsimea, ci și masa musculară.

Sursa- https://www.harpersbazaar.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Evenimente

Dar TU știi ce se întâmplă cu plămânii tăi? La Chișinău urmează să fie organizat un training gratuit pentru pacienți. Vezi unde și când va avea loc

Respirăm de aproape 16 ori pe minut, de 23.000 ori pe zi, de 600 de milioane de ori într-o viață. Sistemul respirator realizează una dintre funcțiile vitale prin care se face schimbul de gaze între mediu și organism. Cu toții știm că plămânii au rolul de a aduce în corp oxigenul – molecula esențială, de

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6