Dar TU știi ce se întâmplă cu plămânii tăi? La Chișinău urmează să fie organizat un training gratuit pentru pacienți. Vezi unde și când va avea loc

Respirăm de aproape 16 ori pe minut, de 23.000 ori pe zi, de 600 de milioane de ori într-o viață. Sistemul respirator realizează una dintre funcțiile vitale prin care se face schimbul de gaze între mediu și organism.

Cu toții știm că plămânii au rolul de a aduce în corp oxigenul – molecula esențială, de care fiecare celulă are nevoie pentru a supraviețui, în timp ce elimină dioxidul de carbon. Dar cunoștem mecanismele complexe din spatele fiecărei respirații? Putem să ne dăm seama dacă ceva nu funcționează corect, dacă nu avem o imagine de ansamblu?

Medicul pneumolog Olimpia Gherman a decis să răspundă la mai multe întrebări legate de sănătatea plămânilor în cadrul unui eveniment dedicat expres acestui aspect.

Sâmbătă, 25 martie, organizăm o întâlnire de suflet dintre pacienți și specialiști care, împreună, vor descoperi misterele legate de sănătatea plămânilor noștri. După perioada cu COVID 19 mulți dintre noi am observat o serie de schimbări la nivel de respirație, tranzitare a virozelor și banalelor răceli – nu mai e ce a fost înainte de pandemie. Ca să punem punctul pe “i” am decis să invităm câțiva specialiști care vor oferi cu gratitudine sfaturi utile fiecărui participant la eveniment” a declarat pentru revista noastră organizatoarea evenimentului dr. Olimpia Gherman.

Conform agendei evenimentului speakerii vor oferi informații vitale despre:
☝️relația dintre aparatul respirator și cel digestiv
☝️despre efectele substantelor toxice care provoaca dependență
☝️despre produsele cosmetice care irită aparatul respirator
☝️despre tehnologia care ne vine în ajutor în perioada virozelor
☝️despre urgențele respiratorii ….. și multe alte subiecte interesante.

Evenimentul va fi organizat sâmbătă 25 martie, în sediul Mediacor (str. A.Mateevici 60 A) cu începere de la ora 12:00. Organizatorii promit atmosferă prietenoasă, gustări sănătoase și premii din partea partenerilor.

Trainingul ”TU ce știi despre sănătatea plămânilor” face parte din proiectul de îmbunătățire a accesului la informație structurată și coerentă livrată de specialiști certificați. Scopul proiectului este de a atrage atenția asupra necesității informării din surse demne de încredere cum ar fi platformele informaționale guvernamentale.

Autor: articol ce conține plasare de produs/serviciu

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6