Povestea Carolinei Mîrzenco, economista care și-a creat propriul business în domeniul handmade

De aproape un an investește suflet, timp și imaginație pentru realizarea celor mai frumoase lucrări handmade. Vorbim despre Carolina Mîrzenco din Chișinău, economista care fiind în concediul de maternitate și-a descoperit pasiunea pentru acest domeniu. Sunt zile când pierde noțiunea timpului, creând ceva și este fericită atunci când poate oferi bucurie oamenilor prin creațiile sale, atât de migălos făcute. 

Cum ai descoperit pasiunea pentru handmade?

Am dorit să fac un cadou fiicei nașei când împlinise 1 anișor și am realizat cu soacra mea un Wigwam. Așa eram entuziasmată de rezultat și am zis să fac și piciului meu. Fiind în concediu de maternitate, am dorit să mă dedic acestei ocupații așa că am mers la cursuri de croitorie. Dacă îți place ceea ce faci nu e greu să fii meșter handmade în Moldova. Este mai dificil să câștigi încrederea clienților.

Și nu e un lucru ușor să confecționezi un cort sau un coșuleț de la zero, dar când ești cu adevărat pasionat de ceea ce faci, orele de muncă nu mai sunt atât de importante. Contează doar ca ceea ce îți este din mâini să te reprezinte și să fie cât mai aproape de idealul tău de perfecțiune.

E o adevărată provocare să găsești limba comună cu clientul și ca rezultatul final să corespundă așteptărilor. Creez corturi Wigwam personalizate pentru copii și alte articole (covorașe, pernuțe, borduri pentru pătuț, coșuri pentru jucării, lenjerie de pat, babynest). Le confecționez din stofă care respiră, de cea mai înaltă calitate. Optez pentru stofă turcească de tip Coton și stofa Duck impermiabilă, iar ca umplutura materiale hipoalergice. În plus are și un croi bun, pentru a rezista în timp.

Carolina a fost dintotdeauna o fire creativă. Dar i-a luat timp să înțeleagă ce presupune exact transpunerea unei idei de la schiță, material. tipar, până la produsul final.

Fiecare comandă pentru mine este o provocare. Fiecare model este individual, fiecare client are așteptările sale, iar eu mă strădui să le realizez. E foarte important să oferi servicii de înaltă calitate pentru a putea concura pe piață. Depun tot sufletul, iar rezultatele vorbesc însăși recenziile primite. Durata unei creații durează în funcție de complexitatea modelului convenit cu clientul. Realizarea poate dura 10-14 zile.

Pe pagina linababy_shop găsiți mai multe lucrări.

Citește și: Diana Cabaniuc, meșterița handmade care transformă aţa în artă!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6