Ești o fashionistă înrăită? Descoperă top genți croșetate de Mihaela Vioară care te vor scoate din anonimat

Încearcă să-ți scoți look-urile din anonimat prin intermediul accesoriilor, iar gențiile croșetate de către Mihaela Vioara sunt stilate, executate după ultimele tendințe în materie de modă, comode și ușor de asortat.

Nu am numărat niciodată câte genți am croșetat până acum, dar îmi propun în perioada următoare să realizez cât mai multe. Fiindcă este cel mai întrebat sezon acum, potrivit pentru a putea combina aceste gentuțe cu ținutele din garderobă. Printre modelele pe care le ve-ți găsi la mine sunt de tip clasice, oversize, tip sport, pentru plajă, cocon pentru bebeluși, geantă pentru laptop.

Știm foarte bine că o geantă sau o pereche de pantofi în plus sunt mereu bineveniți în garderoba fiecăreia dintre noi, femeile. Nu putem avea toate modele și nuanțele din lume, însă, putem să ne jucăm cu formele și culorile unei singure genți și să le asociem la mai multe ținute vestimentare de-ale noastre. Fapt pentru care, Mihaela a ales câteva modele care sunt la modă.

Oversize pot sugera: Rucsac, croșetat din fir textil cu accesorii într-o culoare metal sau metal auriu. Firul șiret, la fel se privește frumos, dar se păstrează mai mult ca culoare, știm foarte bine că de la soare se spală nuanța. Șiretul însă este unul din cele mai reușite la purtat.

Oamenii au impresia că: peste hotare este apreciat lucrul manual mai bine, din experiența mea pot să zic că ori moldovenii sau cei din Spania nu-i mare diferența.

Oamenii au impresia că: peste hotare este apreciat lucrul manual mai bine, din experiența mea pot să zic că ori moldovenii sau cei din Spania nu-i mare diferența.

Lucrul manual apreciază oamenii cărora le place și cunosc munca informativ sau din propria experiența. Dar, le mulțumesc tuturor clienților deoarece mă apreciază și au doar cuvinte de laudă, ceea ce mă motivează în continuare să creez.


Pielea combinată cu fir textil la fel una din cele reușite, fiind accesorii foarte solicitate în ultima perioadă.


Gențile de plajă trebuie să fie cât mai mari și încăpătoare, pe care eu le execut din fir textil, accesorii precum – mâner de lemn , căptușeală în interior.

La fel, sunt la mare căutare gențile clasice fir textil cu curea din metal – aurie, metal care poate fi înlocuită și croșetată. Un alt model din șiret inspirată de la Prada cu accesorii aurii, furnitura și cureaua din piele la fel sunt la mare căutare.

Citește și acest articol despre Mihaela Vioara.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6