div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Cum te ajută uleiul de măsline să slăbești, fără să-l consumi

Toate femeile visează o siluetă de manechin, dar se descurajează când se gândesc la dietele complicate, la calculul kilogramelor și zilele lungi și anoste de regim. De aceea, când aflăm de un pont care ne poate ajuta să slăbim, fără prea mult efort, ne luminăm imediat la față. Un astfel de truc vă recomandăm astăzi, care nici măcar nu implică să mâncați ceva anume, ci doar să folosiți un produs magic: uleiul de măsline.

Nu trebuie să consumi uleiul de măsline, ci doar să-i simți parfumul

Vă surprinde această afirmație? Este adevărat: uleiul de măsline vă poate ajuta să slăbiți doar mirosindu-l. Cercetătorii de la Technical University of Munich, sub conducerea profesorului Peter Chabert și de la Universitatea din Viena, coordonați de profesor Veronica Samosa, au studiat efectul a patru tipuri de uleiuri, adăugate diferitelor mâncăruri.

Aceștia au demonstrat că, atunci când folosești ulei de măsline la gătit, te vei sătura mult mai repede. Mirosul uleiului de măsline are o proprietate incredibilă: extinde perioada în care nivelul de zahăr din sânge rămâne stabil, astfel încât nu te mai simți flămând și consumi porții mult mai mici de mâncare. Uleiul italian de măsline, în special, este îmbogățit cu substanțe care blochează foamea, fie atunci când îl consumi în mâncare, fie dacă inspiri profund aroma sa particulară. Deci, regula este simplă: mai mult ulei de măsline, mai puține kilograme.

ulei de masline

Uleiul de măsline este indicat în diete

Pentru că este foarte bogat în acizi grași mono-nesaturați, uleiul de măsline este o opțiune mult mai bună pentru gătit decât orice alt ulei. De asemenea, este bogat în vitamina E și acid oleic, care au puternice efecte antiinflamatoare și antioxidante, făcând ca dietele pe bază de ulei de măsline să fie cele mai sănătoase.

Reglând nivelul de glucoză din sânge și stimulând peristaltismul intestinal, uleiul de măsline are efecte extraordinare atunci când vrei să slăbești.

Ca bonus, părul și pielea ta sunt mai strălucitoare și mai sănătoase și are efecte benefice asupra inimii și sistemului cardiovascular. 

Sursa- https://www.divahair.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Evenimente

Dar TU știi ce se întâmplă cu plămânii tăi? La Chișinău urmează să fie organizat un training gratuit pentru pacienți. Vezi unde și când va avea loc

Respirăm de aproape 16 ori pe minut, de 23.000 ori pe zi, de 600 de milioane de ori într-o viață. Sistemul respirator realizează una dintre funcțiile vitale prin care se face schimbul de gaze între mediu și organism. Cu toții știm că plămânii au rolul de a aduce în corp oxigenul – molecula esențială, de

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6