Publicații
Recente
Dacă stau acasă să am grijă de copii nu înseamnă ca voi degrada!
A fi mamă înseamnă a face o alegere înțeleaptă, iar dacă cea mai înțeleaptă alegere pentru tine și pentru puiul tău este să stai acasă, atunci fă acest lucru cu mândrie și nu te lăsa afectată de gurile celor din jurul tău.
Labioplastia, operaţia care rejuvenează zona intimă a femeilor
. În ultimii ani s-a intensificat cererea acestora pentru intervenţia de rejuvenare a acestei zone. Chirurgul estetician Iancu Morad explică metodele prin care se realizează labioplastia, cosmetizarea şi întinerirea zonei genitale.
Depresia postanatală este dureroasă şi extenuantă pentru mame. Află cum faci față situației!
Depresia postanatală este dureroasă şi extenuantă pentru mame, tați și întreaga familie implicată. În mod curent, depresia se confundă cu starea așa numită ”baby blues”, o tristețe din cauze exclusiv hormonale, caracteristică perioadei de după naștere.
Elena Suruceanu: „Succesul nu vine de la sine, ci se clădește prin vocație, pasiune și muncă”! (VIDEO)
Fascinată de arta frumuseții, Elena Suruceanu Lash și Lami maker își găsește inspirația în persoanele care au ghidat-o de-a lungul carierei. O motivează acel „wow” pe care îl rostește clienta la final.
Își trăiesc dragostea în fiecare zi. Cuplul Alisia și Vitalie Braga dezvăluie secretele unei relații fericite de peste 20 de ani!
Hairstylista Alisia Braga susține că Nu există relații perfecte , ci oameni care au învățat să nu renunțe unul la celălalt,indiferent de circumstanțe!
Regula de aur pentru ca o dietă să dea rezultate. Sfatul nutriționistului
Unul dintre acestea este testarea cardiometabolică, o analiză complexă destinată celor care vor să înceapă un proces de slăbire corect, combinat cu dietă şi sport. Aceasta este o investigaţie recunoscută internaţional ca fiind „standard de aur“ pentru măsurarea parametrilor fiziologici ce caracterizează capacitatea de efort şi performanţă a unei persoane.
A slăbit 65 de kilograme după ce iubitul i-a spus că este grasă
Hayley Westoby, în vârstă de 28 de ani dezvăluie că un meniu zilnic planificat cu atenţie şi un program riguros de antrenamente au ajutat-o să slăbească aproape jumătate din greutatea corpului,
Cu ce asortezi cămașa albă? Îți prezentăm 10 stiluri diferite.
Simplă, clasică şi mereu gata să ne scoată în lumină, va rămâne o piesă vestimentară versatilă printre miile de trenduri. Alege să o porţi la birou sau într-o zi de weekend şi radiază prin mulţime!
Oamenii care au câini sunt mai fericiţi!
Orice animal de companie îţi oferă iubire necondiţionată, însă câinele are un mod special de a-ţi arăta cât de mult te preţuieşte. Chiar dacă nu-ţi dai seama, prezenţa lui în viaţa ta este o terapie care te ajută zi de zi să vezi lumea cu alţi ochi, să fii mai bun, mai tolerant şi mai responsabil.
Sexul de dimineaţă, mai eficient decât cafeaua
Mâncatul şi sexul sunt două dintre activităţile principale care ne fac ziua mai frumoasă. În urma unui studiu s-a descoperit că aceste activităţi pot reduce stresul şi îmbunătăţesc dispoziţia. În timpul sexului se elimină oxitocina, care are efecte incredibile asupra corpului şi, mai mult, ne face să ne apropiem mai mult de partener, iar după sex parcă radiezi.

Când rămânem blocați în trecut, pierdem toată valoarea prezentului

Sharing is Caring 💕😘

Imaginează-ți calea din punctul A în punctul B. Acesta este drumul din trecut până în viitor, pe care te afli acum în prezent. Crezi că te deplasezi de-a lungul acestuia, dar, de fapt, stai pe loc, aflându-te în prezent.

NICIODATĂ nu vei prinde acest punct B în viitor, pentru că vei fi întotdeauna în prezent. Singurul lucru pe care îl poți face este să creezi ceea ce vrei în viitor. Adică, nu te apropia de viitor, ci trage-l spre tine. Ne-am obișnuit să ni se spună despre puterea gândirii și faptul că noi înșine ne construim viitorul. Este vorba despre alegeri, într-adevăr. Dar, atunci când zburăm în „viitor” cu gândurile noastre, pierdem momente valoroase din prezent.

Când suntem blocați în trecut (ceea ce ne place să facem), pierdem din nou toată valoarea momentului.

Nu tu mergi spre viitor, dar viitorul vine spre tine prin energie și gândire. Oamenii sunt blocați în trecut: emoții trecute, gânduri, credințe, iar acest lucru nu ne permit să înaintăm. Ei se mint pe ei înșiși că nu au aspirații (deși au, dar că nu vor să recunoască).

Oamenii se află constant în trecut. Din această cauză, este foarte dificil să mergi mai departe, deoarece corpul este blocat în trecut, în special în emoțiile din trecut.

Prin urmare, primul pas este să te clarifici cu trecutul tău! Gânduri și credințe trecute. De ce este important acest lucru? Pentru că toate acestea duc la programe automate care au un impact foarte puternic asupra persoanei.

Să presupunem că ai fost trădat. Începi să crezi că toți cei din jurul tău trădează, nu te deschizi pentru oameni și nu ai încredere. Atât de mult crezi în ea, încât tu însuți ești atras de aceste situații. Datorită stării în care pompăm și ne scoatem creierele despre trecut, apar boli. Emoțiile negative duc la stres. Stresul se referă la intrarea corpului într-un mod de supraviețuire. În modul de supraviețuire, nu simțim momentul prezent, lăsându-ne fie în nemulțumirile și sentimentele din trecut, fie în frica viitorului.

Cum să recunoști că ești în modul de supraviețuire?

În primul rând, depășirea emoțiilor negative: furia, iritarea, supărarea. Este normal să trăiești toate cele de mai sus, dar nu este normal să trăiești doar cu aceste emoții în mod regulat. În al doilea rând, este o stare permanentă de stres.

O persoană care trăiește în prezent nu este încordată pentru că nu are de ce să-și facă griji. Experiențele sunt fie despre ceea ce s-a întâmplat deja (și nu se poate rezolva nimic, deci de ce să vă faceți griji), fie despre ceea ce se poate întâmpla (viitor necunoscut, de ce să vă faceți griji?).

Principalul lucru este să găsești lucruri care să interfereze cu viața în prezent și să atragă un viitor pozitiv. Transformă credințele în cele pozitive, dă drumul trecutului și atrage viitorul!

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 5 / 5. Numărul de voturi: 1

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
TAGS
Sharing is Caring 💕😘

postări relevante

postări recente

Top citite

Scroll to Top

Comandați un Site Web sau un Blog Personal!

Lăsați o cerere

Completați formularul și revenim cu o ofertă individuală!

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6