div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Când rămânem blocați în trecut, pierdem toată valoarea prezentului

Imaginează-ți calea din punctul A în punctul B. Acesta este drumul din trecut până în viitor, pe care te afli acum în prezent. Crezi că te deplasezi de-a lungul acestuia, dar, de fapt, stai pe loc, aflându-te în prezent.

NICIODATĂ nu vei prinde acest punct B în viitor, pentru că vei fi întotdeauna în prezent. Singurul lucru pe care îl poți face este să creezi ceea ce vrei în viitor. Adică, nu te apropia de viitor, ci trage-l spre tine. Ne-am obișnuit să ni se spună despre puterea gândirii și faptul că noi înșine ne construim viitorul. Este vorba despre alegeri, într-adevăr. Dar, atunci când zburăm în „viitor” cu gândurile noastre, pierdem momente valoroase din prezent.

Când suntem blocați în trecut (ceea ce ne place să facem), pierdem din nou toată valoarea momentului.

Nu tu mergi spre viitor, dar viitorul vine spre tine prin energie și gândire. Oamenii sunt blocați în trecut: emoții trecute, gânduri, credințe, iar acest lucru nu ne permit să înaintăm. Ei se mint pe ei înșiși că nu au aspirații (deși au, dar că nu vor să recunoască).

Oamenii se află constant în trecut. Din această cauză, este foarte dificil să mergi mai departe, deoarece corpul este blocat în trecut, în special în emoțiile din trecut.

Prin urmare, primul pas este să te clarifici cu trecutul tău! Gânduri și credințe trecute. De ce este important acest lucru? Pentru că toate acestea duc la programe automate care au un impact foarte puternic asupra persoanei.

Să presupunem că ai fost trădat. Începi să crezi că toți cei din jurul tău trădează, nu te deschizi pentru oameni și nu ai încredere. Atât de mult crezi în ea, încât tu însuți ești atras de aceste situații. Datorită stării în care pompăm și ne scoatem creierele despre trecut, apar boli. Emoțiile negative duc la stres. Stresul se referă la intrarea corpului într-un mod de supraviețuire. În modul de supraviețuire, nu simțim momentul prezent, lăsându-ne fie în nemulțumirile și sentimentele din trecut, fie în frica viitorului.

Cum să recunoști că ești în modul de supraviețuire?

În primul rând, depășirea emoțiilor negative: furia, iritarea, supărarea. Este normal să trăiești toate cele de mai sus, dar nu este normal să trăiești doar cu aceste emoții în mod regulat. În al doilea rând, este o stare permanentă de stres.

O persoană care trăiește în prezent nu este încordată pentru că nu are de ce să-și facă griji. Experiențele sunt fie despre ceea ce s-a întâmplat deja (și nu se poate rezolva nimic, deci de ce să vă faceți griji), fie despre ceea ce se poate întâmpla (viitor necunoscut, de ce să vă faceți griji?).

Principalul lucru este să găsești lucruri care să interfereze cu viața în prezent și să atragă un viitor pozitiv. Transformă credințele în cele pozitive, dă drumul trecutului și atrage viitorul!

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6