Vrei să îți crești engagement-ul pe Instagram? Urmează aceste recomandări

De la meme-uri, până la organizarea de giveaway-uri – există o mulțime de tactici pentru a interacționa cu comunitatea ta și pentru a îți vedea valorile crescând vertiginos. 

1. Ce este Instagram Engagement?

Implicarea nu înseamnă doar calcularea vizualizărilor sau urmăritorilor, ci și evaluarea interacțiunii audienței cu conținutul de pe Instagram. Această platformă determină implicarea de mulți factori, cum ar fi aprecieri, comentarii, distribuiri, urmăritori, hashtag-uri, salvări, mențiuni, clicuri și DM-uri. Toate arată că utilizatorii nu văd doar postările tale. Ei acordă atenție și la ceea ce menționezi.

1: Interacționează cu publicul tău prin intermediul stickerelor Instagram Stories

Stickerele Instagram Stories sunt o modalitate excelentă de a-ți încuraja urmăritorii să interacționeze cu tine, ceea ce, la rândul său, ajută la crearea unui public loial care se simte conectat cu brandul tău. La secțiunea Stories, există o serie de stickere rapide și ușor de folosit, cum ar fi sondaje, întrebări, numărătoare inversă, chestionare și emoji-uri, pentru a numi câteva. Una dintre cele mai captivante utilizări ale stickerelor Instagram Stories este cel cu întrebări. Stickerul cu întrebări Instagram Stories îți permite să ai conversații, direct cu urmăritorii tăi. Îți poți solicita urmăritorii să-ți pună întrebări pe un anumit subiect sau pe orice latură pe care o cunoști.

2: Crează și partajează meme-uri relatabile

Meme-urile sunt calea către inima fiecărui utilizator. Sunt amuzante, creative și se pot identifica ușor. Mai simplu spus: utilizatorii Instagram vor să se simtă văzuți și auziți. Și cu meme-ul potrivit, publicul tău va aprecia, va comenta și va împărtăși postarea cu prietenii lor. Indiferent de nișa sau industria ta, oportunitatea de a crea un meme există. Fie că este cineva care repostează meme-ul în povestea sa de pe Instagram sau o trimite unui prieten, cu cât sunt mai mulți oameni care îți distribuie postarea, cu atât vei vedea mai mult engagement.

3: Crează grafice (citate) atractive

Citatele, graficele și tweet-urile reutilizate sunt peste tot pe Instagram și sunt perfecte pentru a stimula engagement-ul. Vei descoperi că utilizatorilor Instagram le place să împărtășească citate în poveștile lor – mai ales dacă sunt relatabile pentru ei și plăcute estetic. O tendință recentă este reutilizarea tweet-urilor în postările de feed Instagram. Acest tip de conținut este cu adevărat captivant și popular pe Instagram. Similar cu crearea de meme-uri, aceste tipuri de conținut nu necesită multe resurse. Chiar dacă nu ai Twitter, există multe șabloane pe care le poți folosi pentru a-l face să arate ca un tweet.

4: Partajează informații valoroase în postările de tip carusel

Posturile de tip carusel sunt o mină de aur pentru engagement. Caruselele Instagram îți permit să partajezi până la 10 imagini, videoclipuri și elemente grafice text cu publicul într-o singură postare. Fie că este vorba de partajarea conținutului educațional sau de susținerea unei cauze sociale, postările de tip carusel care oferă un fel de valoare primesc multe share-uri sau save-uri.

5: Include un call to action în descrierile tale

CTA-ul (call to action) continuă să reziste testului timpului. Includerea unui CTA, mai precis, o întrebare directă, în descrierea postării tale este o modalitate sigură de a obține mai mult engagement pe Instagram: Dar nu uita să pui o întrebare adevărată. Nu vrei ca publicul tău să creadă că este pur și simplu o tactică de a obține engagement. E un mare NU. De exemplu, dacă distribui un selfie în care îi întrebi pe urmăritori care este mâncarea lor preferată, poate părea că ești în căutare doar de comentarii și aprecieri. Poți fi creativ cu întrebările tale. Poți cere sfaturi, recomandări (restaurante, locuri de vacanță, cărți) sau ce tip de conținut vor să vadă de la tine. O altă modalitate de a stimula implicarea cu CTA este încurajarea publicului să facă click pe linkul din bio Instagram.

6: Lasă-ți personalitatea să strălucească pe Instagram Stories

Dacă vrei să stimulezi interacțiunea cu comunitatea ta, să-ți aduci reflectă-ți personalitatea pe Instagram! Poveștile sunt formatul perfect pentru interacțiuni informale și vorbărețe – împărtășește o întâmplare personală, pune întrebări și arată-ți fața! Ca brand, este important să-ți arăți fața din când în când. Urmăritorii tăi vor să vadă că ești mai mult decât un logo. Oamenii tind să fie mai implicați atunci când văd o față care apare în poveștile unui cont de brand. Dacă dorești să duci strategia Instagram Stories la următorul nivel, încearcă să le planifici din timp. Este într-adevăr la fel de simplu pe cât pare.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6