[geot country="Romania"] [/geot]

““ Votul Tău – Viitorul Nostru”. CAMPANIE de informare a tinerei generații despre participarea activă la alegeri

La sfârșitul lunii iunie, I.P. ,,Centrul Raional de Tineret Hîncești” în parteneriat cu Consiliul Raional Hîncești, CICDE – Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral, CSPT Hîncești “Tineretul și Sănătatea “, Gimnaziul “Mihai Viteazu” și Biblioteca Publică Raională ÎPS Antonie Plamadeală” Hîncesti au contribuit la desfășurarea activității cu genericul “ Votul Tău – Viitorul Nostru” care are drept scop informarea și educarea tinerilor privind participarea acestora în cadrul alegerilor Parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Considerăm că această activitate a fost una utilă pentru ei, deoarece în țara noastră rata tinerilor care merg la vot este una joasă. Tinerii au avut parte și de o simulare a alegerilor, în cadrul căreia au însușit care sunt etapele atât a unui alegător, cât și a unui membru al secției de votare. Le mulțumim angajaților Centrului de Instruire Continua în Domeniul Electoral pentru această colaborare frumoasă și B.P. Raională ÎPS “Antonie Plămădeală” pentru că gazduirea minunată, potrivit Centrului Raional de Tineret Hîncești.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Evenimente
Turcanu Elena

Astăzi va fi lansat în premieră filmul “pandemia.md” – un film despre virusul relațiilor dintre oameni pe timp de “ciumă”

Lansarea națională va avea loc astăzi la Cinematograful Patria Loteanu. Concomitent cinefilii vor putea urmări pelicula și la cinematograful Cineplex Mall. Acțiunea filmului “pandemia.md” are loc în perioada carantinei de pandemie Covid 19.  În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență și regizorul de film, împreună cu familia, părăsesc orașul și se refugiază la

Citește mai mult »

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6