[geot country="Romania"] [/geot]

““ Votul Tău – Viitorul Nostru”. CAMPANIE de informare a tinerei generații despre participarea activă la alegeri

La sfârșitul lunii iunie, I.P. ,,Centrul Raional de Tineret Hîncești” în parteneriat cu Consiliul Raional Hîncești, CICDE – Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral, CSPT Hîncești “Tineretul și Sănătatea “, Gimnaziul “Mihai Viteazu” și Biblioteca Publică Raională ÎPS Antonie Plamadeală” Hîncesti au contribuit la desfășurarea activității cu genericul “ Votul Tău – Viitorul Nostru” care are drept scop informarea și educarea tinerilor privind participarea acestora în cadrul alegerilor Parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Considerăm că această activitate a fost una utilă pentru ei, deoarece în țara noastră rata tinerilor care merg la vot este una joasă. Tinerii au avut parte și de o simulare a alegerilor, în cadrul căreia au însușit care sunt etapele atât a unui alegător, cât și a unui membru al secției de votare. Le mulțumim angajaților Centrului de Instruire Continua în Domeniul Electoral pentru această colaborare frumoasă și B.P. Raională ÎPS “Antonie Plămădeală” pentru că gazduirea minunată, potrivit Centrului Raional de Tineret Hîncești.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
interviu
Mîndrilă Alina

Interviu cu Marina Ganea Slimovschi, doctor kinetoterapeut

Marina Ganea Slimovschi are 35 de ani și este din comuna Codreanca, raionul Strășeni. De meserie doctor kinetoterapeut, cu experiență în domeniul recuperării medicale, știe să trateze fiecare caz printr-o metodă unică și eficientă. Consideră că cel mai dificil de realizat este câștigarea încrederii pacienților, dobândirea experienței profesionale, lucruri care condiționează o carieră de succes

Citește mai mult »

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6