[geot country="Romania"] [/geot]

„“ Votul Tău – Viitorul Nostru”. CAMPANIE de informare a tinerei generații despre participarea activă la alegeri

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

La sfârșitul lunii iunie, I.P. ,,Centrul Raional de Tineret Hîncești” în parteneriat cu Consiliul Raional Hîncești, CICDE – Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral, CSPT Hîncești „Tineretul și Sănătatea „, Gimnaziul „Mihai Viteazu” și Biblioteca Publică Raională ÎPS Antonie Plamadeală” Hîncesti au contribuit la desfășurarea activității cu genericul “ Votul Tău – Viitorul Nostru” care are drept scop informarea și educarea tinerilor privind participarea acestora în cadrul alegerilor Parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Considerăm că această activitate a fost una utilă pentru ei, deoarece în țara noastră rata tinerilor care merg la vot este una joasă. Tinerii au avut parte și de o simulare a alegerilor, în cadrul căreia au însușit care sunt etapele atât a unui alegător, cât și a unui membru al secției de votare. Le mulțumim angajaților Centrului de Instruire Continua în Domeniul Electoral pentru această colaborare frumoasă și B.P. Raională ÎPS “Antonie Plămădeală” pentru că gazduirea minunată, potrivit Centrului Raional de Tineret Hîncești.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Beauty
Mîndrilă Alina

O poveste minunată a succesului cu Elena Nicolaev-moldoveanca care și-a câștigat un renume în lumea frumuseții, fiind în Germania

Moldoveanca Elena Nicolaev, frumoasă la chip și suflet, o fire puternică și muncitoare, a găsit curajul acum câțiva ani să se mute cu traiul în altă țară. Și-a găsit vocația în industria frumuseții, iar nopțile nedormite și ambiția de a reuși să ajungă acolo unde își dorește, i-a demonstrat că nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6