Top tablete digitale pentru copii de la tabletica.md. Tu care model alegi?

Desenul este o pasiune pentru fetița mai mare. Așa că în ultima perioadă m-am tot gândit cum să o țin ocupată și să își dezvolte în același timp abilitățile de scriere și desenare într-un mod distractiv și interactiv. Fiind mereu conectată cu mediul online mi-a apărut pe Instagram pagina tabletica.md și imediat am început să analizez modelele. Preț accesibil și calitate superioară, asta oferă magazinul online.

Mi-a atras atenția diversitatea de forme și culori, astfel următorul pas a fost să cer detalii. Foarte amabil mi s-a oferit răspunsul dorit, iar după mai multe analize am optat să procur anume de la ei. De ce? Prețul atractiv dar și recenziile clienților, inclusiv a câtorva bloggeri m-au convins că merită să fac achiziția. Această jucărie educativă este perfectă pentru copiii de toate vârstele, ajutându-i să-și dezvolte abilitățile de scriere, desenare și creativitate. E un dispozitiv foarte subțire și ușor – respectiv îl puteți purta oriunde. Ecranul este durabil și include suport pentru stilou.

Cea mai bună parte este că orice greșeală poate fi ștearsă ușor cu un simplu clic al unui buton! Și cel mai important, această tabletă este sigură pentru ochi, fără radiații și nu provoacă oboseală. Este și o modalitate prin care puteți contribui la menținerea unui mediu ecologic, devenind un exemplu pentru cei dragi. De ce? Pentru că nu va mai fi cazul să irosiți foi, problema rezolvată de utilizarea tabletei respective, care economisește consumul a până 100.000 de foi, în cei 2 ani de funcționalitate a bateriei.

Ca să nu creez momente de dispută între fetiță, i-am procurat și pentru cea mică o tabletă cu o dimensiune potrivită vârstei sale. Livrarea este GRATUITĂ în toată Moldova, comanda fiind la mine în doar o zi. După mai bine de două săptămâni de testare și folosire, pot să recomand cu toată încrederea că pe tabletica.md veți găsi cadoul special copilului.

Instagram/tabletica.md

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6