Editorial: BrowLab- locul unde se naște frumusețea! Experiența mea cu extensiile de gene

Alungirea genelor este tot mai des întâlnită în tehnicile de înfrumusețare. Multe femei care își doresc volum și aspect bogat al genelor apelează la această metodă, iar eu mă număr printre doamnele care adoră această procedură. Astăzi o să mă împart cu experiența mea și de ce o recomand să optați pentru a avea un look mai deosebit.

După o pauză de mai bine un an de la nașterea celei de-a doua fetițe, am decis să revin la extensiile de gene. Comoditatea ar fi unul dintre motivele pentru care aleg să-mi fac această procedură. Timp de 3-4 săptămâni nu folosesc rimelul ceea ce îmi ușurează viața și economisesc timp pentru a face alte lucruri. Dar, așa cum meșterița la care îmi făceam până acum se află în alt capăt de oraș, iar eu nu o pot lăsa pe cea mică atât de mult timp am început să caut un salon prin apropiere de mine. BrowLab a fost alegerea perfectă și asta o spun deja după ce am încercat procedura și am rămas extrem de mulțumită. Faptul că se află chiar lângă casa mea este un mare avantaj însă mai presus de toate serviciile de înaltă calitate și atmosfera de acolo te va face să revii din nou și din nou.

Mihaela Parfinescu  este specialista care se dedică muncii și asta am observat în timpul procedurii. Cu o atenție deosebită știe să execute o lucrare pentru a te bucura de un rezultat frumos. Îi mulțumesc mult pentru că a ținut cont de necesitățile și dorințele mele pentru un efect impecabil.

Cum mă pregătesc eu pentru extensiile de gene?

  • Nimic complicat. Când merg la BrowLab pentru extensii de gene, merg cu fața curată și fără gram de machiaj. Cel mai probabil, specialista o să vă curețe oricum fața înainte, dar e bine să-i ușurati munca.
  • Mă îmbrac confortabil, pentru că voi sta întinsă destul de mult. Din același motiv, e indicat să mergi la baie înainte. Nu-mi mulțumi pentru sfat. 
  • Poți aduce o poză ca inspirație pentru ce extensii de gene vrei, însă ascultă ce are de spus și tehniciana, pentru ca rezultatul final să fie potrivit pentru tine.
  • La BrowLab mi s-au explicat din start toate nuanțele aplicării extensiilor de gene, de la pregătire și până la îngrijirea acestora. Nu ezita să acorzi o întrebare, dacăte macină vre-o curiozitate.
  • Specialistele pe care le-am întâlnit acolo sunt foarte deschise spre comunicarea cu clienții, lucru foarte important pentru un salon cu statut.

Pe Anastasia Cotorobai, șefa BrowLab, am fost uimită să o descopăr modestă, lucrând cot la cot cu angajatele ei. A făcut din salonul ei un spațiu unde angajații își dau frâu liber imaginației. Și nu, nu am văzut-o în costum elegant și cu telefonul la ureche, ci la masa ei, gândind „the perfect cut” și combinând culori care să „facă strada să vibreze”.

Deci, BrowLab mi s-au părut un loc unic în orașul nostru. Aici găsești o gama largă de servicii: frezuri, aranjări, machiaj, laminare gene/sprâncene/micropigmentare/stilizare sprâncene/ manichiură/pedichiură.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6