[geot country="Romania"] [/geot]

Top 3 filme ale anului 2019. Le-ai văzut?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

Recent, revista Time a numit pelicula „Durere şi glorie” (Pain&Glory) a lui Pedro Almodóvar ca fiind cel mai bun film din 2019, calificând producţia menţionată drept cea mai „strălucitoare şi emoţionantă” creaţie a cineastului spaniol.

Publicaţia a situat „Durere şi glorie”, film inspirat chiar din viaţa lui Almodóvar, înaintea unor succese din acest an precum „Once Upon a Time… in Hollywood”, de Quentin Tarantino, poziţia a treia, sau „The Irishman”, de Martin Scorsese, care a ocupat poziţia a doua, transmite EFE, citat de AGERPRES.

Pe locul doi în acest top se regăsește filmul „Irlandezul” – „The Irishman” de Martin Scorsese. A sosit momentul pe care cinefilii îl așteptau de ani buni, filmul a ajuns pe Netflix! Robert de Niro, Al Pacino și Joe Pesci revin la frâiele mafiei, într-o dramă regizată de maestrul filmelor cu gangsteri: Martin Scorsese. A meritat așteptarea? Da și nu…

„A fost odată la …Hollywood” este al treilea film din topul realizat de revista Time. Criticii de film susțin că pelicula are mult stil, dar puțină substanță – Tarantino dezamăgește cu „Once Upon a Time in… Hollywood” , cel de-al nouălea film scris și regizat de Quentin – unul dintre cei mai mari cineaști ai tuturor timpurilor, care a promis că se va pensiona după titlul cu numărul 10.

An de an, echipele de producție de peste ocean încearcă să reproducă istorii de viață, fanteziste sau SF pentru a impresiona publicul cinefil cu prestații actoricești impecabile și cu o mulțime de momente memorabile. Suficient încât să te mențină ancorată timp de câteva ore în fața televizorului.

Sursa: agerpres.ro

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Familie
Mîndrilă Alina

O fetiță de 5 anișori are nevoie urgent de operație peste hotare. Rodica Lefter Bahnari: „Este crunt să știi că copilul tău are dureri, iar tu nu îl poți ajuta fiindcă nu ai bani”!

Cu lacrimi în ochi, Rodica Lefter Bathnari, mama copilului cere ajutorul oamenilor cu inimă mare. La moment se află la un control în Turcia, iar medicii i-au spus că inimioara micuței este grav bolnavă și necesită operație de urgență.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6