div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Top 3 filme ale anului 2019. Le-ai văzut?

Recent, revista Time a numit pelicula „Durere şi glorie” (Pain&Glory) a lui Pedro Almodóvar ca fiind cel mai bun film din 2019, calificând producţia menţionată drept cea mai „strălucitoare şi emoţionantă” creaţie a cineastului spaniol.

Publicaţia a situat „Durere şi glorie”, film inspirat chiar din viaţa lui Almodóvar, înaintea unor succese din acest an precum „Once Upon a Time… in Hollywood”, de Quentin Tarantino, poziţia a treia, sau „The Irishman”, de Martin Scorsese, care a ocupat poziţia a doua, transmite EFE, citat de AGERPRES.

Pe locul doi în acest top se regăsește filmul “Irlandezul” – “The Irishman” de Martin Scorsese. A sosit momentul pe care cinefilii îl așteptau de ani buni, filmul a ajuns pe Netflix! Robert de Niro, Al Pacino și Joe Pesci revin la frâiele mafiei, într-o dramă regizată de maestrul filmelor cu gangsteri: Martin Scorsese. A meritat așteptarea? Da și nu…

“A fost odată la …Hollywood” este al treilea film din topul realizat de revista Time. Criticii de film susțin că pelicula are mult stil, dar puțină substanță – Tarantino dezamăgește cu „Once Upon a Time in… Hollywood” , cel de-al nouălea film scris și regizat de Quentin – unul dintre cei mai mari cineaști ai tuturor timpurilor, care a promis că se va pensiona după titlul cu numărul 10.

An de an, echipele de producție de peste ocean încearcă să reproducă istorii de viață, fanteziste sau SF pentru a impresiona publicul cinefil cu prestații actoricești impecabile și cu o mulțime de momente memorabile. Suficient încât să te mențină ancorată timp de câteva ore în fața televizorului.

Sursa: agerpres.ro

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6