div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Top 10 cele mai curate orașe din lume

Descoperă cele mai curate orașe din lume unde te poți bucura de priveliști minunate și activități interesante, fără să fii nevoit să alegi cu grijă ce zone vizitezi.

Îți place să călătorești dar de multe ori te-au dezamăgit locurile în care ai văzut multe gunoaie sau ți se pare că atracțiile turistice sunt adesea înconjurate de hârtii și nepăsare? Mai jos, îți dezvăluim care sunt cele mai curate orașe din lume.

În aceste orașe gunoiul nu se poate arunca la întâmplare și tot ceea ce te înconjoară îți arată respectul pentru mediu și contribuția activă a tuturor pentru menținerea frumuseții peisajului și prevenirea deteriorării atracțiilor sau a clădirilor. Merită să le incluzi pe lista de destinații pentru următoarea vacanță dacă vrei să fii complet relaxat și să poți zâmbi indiferent în ce direcție privești.

1. Honolulu, Hawaii, SUA

Aflat în mijlocul Oceanului Pacific, acest oraș are un aspect idilic. Se pare că și localnicii au realizat că sunt foarte aproape de paradis, așa că tratează fiecare colț al orașului cu același respect și cu multă responsabilitate.

 
2. Oslo, Norvegia

Acest oraș este înconjurat de apă și găzduiește parcuri întinse și clădiri cu un stil arhitectural unic. Bineînțeles că gunoaiele nu își au locul în acest oraș frumos, extrem de bine întreținut în orice sezon.

 
3. Freiburg, Germania

Este un oraș foarte popular, mai ales datorită universităților și a numărului ridicat de studenți. De asemenea, se află la poalele Munților Pădurea Neagră, de unde izvorăște Dunărea. Nu rata acest oraș pitoresc, care poate fi încadrat într-o călătorie relaxantă.

 
4. Wellington, Noua Zeelandă

Aflat la o distanță considerabilă de alte puncte de interes, Wellington se remarcă datorită aerului proaspăt și peisajului încântător. Nu vei descoperi gunoaie în timp ce-l vizitezi și chiar ai putea să uiți că este posibil să fie aruncate pe jos, la întâmplare.

 
5.Kobe, Japonia

Deși are o populație mare, Japonia menține curățenia și în special orașul Kobe este un exemplu al discipinei și al conservării frumuseții naturale, precum și al evitării riscurilor pe care le ridică acumularea deșeurilor nocive.


6. Singapore

Pornind de la aeroportul cu design interesant și până în centrul orașului nu vei reuși să vezi deloc gunoi pe drum. Frumusețea atracțiilor populare în toată lumea nu este redusă de aspectul străzilor. Singapore este foarte curat și fiecare privire pe care o arunci în jurul tău îți va dezvălui numai lucruri interesante și o cultură pe care merită să o descoperi.

 
7. Adelaide, Australia

Dacă vrei să socializezi și să testezi noi delicii culinare acesta este locul pe care trebuie să-l vizitezi. Nu numai că îți poți face prieteni foarte ușor și nu vei uita delicatesele savurate, dar peisajul local și toate atracțiile pe care le vei observa nu vor fi „umbrite” de gunoaiele acumulate. Foarte mulți turiști consideră că Adelaide este o destinație ideală pentru excursiile în grup sau când mergi în vacanță cu familia. 

Este un loc uimitor!

Adelaide, Australia – September 30, 2016: People walking along the Rundle Mall in Adelaide CBD at sunset, viewing towards West. Rundle Mall is the premier shopping area of South Australia

 
8. Luxemburg

Acest oraș este capitala și orașul cu cele mai mari dimensiuni din țara cu același nume. Luxemburg este foarte curat în orice moment al zilei, are peisaje atractive și îți oferă tot ce ai nevoie pentru a te simți bine într-o excursie pe cont propriu, cu familia sau alături de prietenii tăi.

 
9. Zurich, Elveția

Elvețienii sunt cunoscuți pentru ordine, curățenie și un standard de viață ridicat, iar acest oraș este un model al acestor principii, clasându-se pe primul loc în Elveția.

 
10. Calgary, Canada

În Calgary locuiesc peste 1,2 milioane de  persoane, dar în timp ce faci o plimbare nu vei vedea pungi sau gunoaie pe jos. Orașul se află situat la confluența râurilor Bow și Elbow, are parcuri întinse și străzi interesante, fiind o plăcere să parcurgi fiecare secțiune în tihnă. 

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6