Târg caritabil pentru Alexa, micuța care are nevoie de cel mai scump vaccin din lume: 2,1 milioane de dolari.

Sharing is Caring 💕😘
Micuța Alexa diagnosticată cu o boală cruntă: amitrofie spinală Tip I, continuă lupta! Are doar 10 luni însă duce pe umeri o povară grea, iar unica șansă este tratamentul ZOLGENSMA, cel mai scump medicament din lume: 2,1 milioane de dolari. Un târg caritabil cu scopul de a aduna bani, va avea loc  duminică, 16 august între orele 09:00 – 17:00, în Parcul Valea Morilor.

În cadrul târgului veți putea achiziționa haine, accesorii, jucării, electrocasnice și multe alte lucruri la preț accesibil. Pentru copii vor fi organizate activități precum: pictură pe față, pictură pe maiouri, lectură în aer liber etc. De asemenea,  va avea loc și o tombolă!

Toate fondurile obținute în urma vânzărilor, vor fi donate pentru tratamentul micuței Alexa.

Vă rugăm să ne fiți alături, ca peste puțin timp să putem spune “am contribuit la salvarea Alexei”! Acesta este mesajul organizatorilor care, îndeamnă oamenii să nu rămână indiferenți.

Mai multe despre cazul Alexei puteți găsi pe pagina de Facebook Save Alexa Page.

Pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19 și pentru a-i proteja pe cei din jur, masca de protecție este obligatorie!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 5 / 5. Numărul de voturi: 4

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
TAGS
Sharing is Caring 💕😘

instagram

postări relevante

Evenimente
Mîndrilă Alina

Revista Isecrete lansează o mini-campanie caritabilă SAVE ALEXA. Promovează-ti corect afacerea și poți deveni un Înger pentru ea!

Revista isecrete este harta succesului afacerii tale! În perioada XXY, echipa ROZ, lansează o mini-campanie caritabilă SAVE ALEXA. Oferim o reducere la scrierea/redactarea articolelor – bani care, ulterior, vor merge la salvarea micuței Alexa – fetița care duce o luptă crâncenă cu boala.

Citește mai mult »

postări recente

Top citite

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6