Soția ideală. Top 12 calități pe care bărbații le caută la o femeie

Într-o societate în care căsătoria pare să-și fi pierdut din importanță, ce calități caută bărbații la femeile cu care vor să se căsătorească?

Dacă ai aceste 12 calități, e posibil să fii cea pe care o caută!

1. Este orientată spre familie

Conform specialiștilor în relații, femeia care își prețuiește atât propria familie, cât și familia partenerului se apropie mai mult de profilul soției ideale. Aceasta calitate este importantă atunci când se ia în considerare o relație pe termen lung. 

Cu toate acestea, faptul că cineva nu este foarte apropiat de familie nu înseamnă că e o persoană rea.

2. Este bună la inimă

O femeie bună la inimă înseamnă o femeie grijulie, iubitoare, care face lucruri mărunte pentru partenerul ei fără un alt motiv decât că îl iubește.

O femeie care, atunci când îți zâmbește, nu-ți dă de ales decât să zâmbește înapoi, o femeie care emană căldură și blândețe din inima e,  aceasta este femeia cu care un bărbat ar vrea să se căsătorească, scrie eva.ro.

3. Este inteligentă

Nu se poate nega faptul că aspectul cuiva este ceea ce ne atrage inițial. Este dificil să-i vezi personalitatea de la bun început. Multe relații au la bază atracția fizică, dar cât timp poate dura?

Atunci când conversațiile sunt lipsite de profunzime sau intrigi, adesea ne umplem timpul cu activitate fizică împreună, dar este imposibil să construim o conexiune reală sau o relație de lungă durată cu cineva numai pentru asta. A fi provocator din punct de vedere intelectual și a avea capacitatea de a purta discuții reale despre subiecte importante vor învinge întotdeauna frumusețea superficială pe termen lung. 

4. Este înțelegătoare și empatică

A fi plin de compasiune, susținere și încurajare față de partenerul tău este o parte importantă a construirii unei relații de succes. Nimeni nu își dorește alături o persoană care nu îl va sprijini în eforturile lui sau în vremuri grele.

Viața este plină de provocări pe care orice cuplu le va confrunta împreună, în special un cuplu căsătorit. Uneori, bărbații au nevoie de un umăr pe care să plângă. 

5. Este ambițioasă

Pe lângă faptul că te va sprijini și te va încuraja să-ți urmezi propriile obiective și visuri, ea le va avea și pe ale ei.

O femeie matură are un plan pentru viitorul ei și îl urmărește cu ambiție. O femeie matură poate fi cineva alături de care poți lupta contra lumii, un coechipier în relație și în viață.

6. Este consecventă

A fi consecvent sau statornic este o virtute valoroasă, deoarece îi permite partenerului tău să știe cu adevărat cine ești tu. Nu ai trimis pe altcineva la întâlniri în primele luni, ca apoi să te transformi brusc, odată ce a intrat într-o relație cu tine.

Dacă cineva este imprevizibil și instabil, este dificil să știi cum va acționa față de tine într-o zi și asta destabilizează relația și șansele acesteia pe termen lung. 

7. Este dispusă să depună eforturi pentru partener

Să-ți vezi iubitul fericit ar trebui să te facă fericită, dar este important ca toată lumea să înțeleagă că acest lucru este valabil pentru ambii parteneri. Este foarte important ca ambii parteneri să arate întotdeauna aprecierea pentru eforturile celuilalt. A lua totul de la sine poate duce la resentimente și la alte rezultate negative într-o relație.

Efortul ei nu trebuie să fie prea mare. Poate fi ceva simplu, cum ar fi să plătească și ea cina din când în când. Nu este un secret pentru nimeni că, uneori, romantismul dispare din relațiile pe termen lung, dar nu ar trebui ca niciunul dintre parteneri să lase acest lucru să se întâmple.

Dacă o femeie continuă să facă ce știe că te-a atras în primul rând, chiar și după ce a trecut ceva timp, arată că îi pasă și că vrea să te păstreze în viața ei.

8. Are valori similare cu ale partenerului

Aceasta este adesea o extensie a calității de a fi orientat către familie, deoarece de multe ori sistemul nostru de valori provine din educația noastră: lucrurile pe care le considerăm importante sau nu, lucrurile în care credem cu tărie sau nu, modul în care îi tratăm pe ceilalți și pe noi înșine.

Nu contează cât de atras ești de cineva sau chiar cât de bine vă înțelegeți, dacă valorile tale nu se aliniază cu ale lui, vor exista mereu ciocniri pe termen lung.

9. Este atrăgătoare din punct de vedere fizic

Da, să fii atrăgătoare din punct de vedere fizic este o calitate mult apreciată de bărbați. Vestea bună este că fiecare bărbat este atras de un anumit gen de femeie și are propriile gusturi personale. Nu există un anumit tipar de frumusețe pe care bărbații îl caută la viitoare soție!

Atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților, trebuie să existe o atracție fizică între parteneri pentru a începe o relație, lucru care joacă un rol important în menținerea ei împreună. 

10. Este prietenoasă și sociabilă

Niciun bărbat nu vrea să stea cu grija atitudinii partenerei sale față de prietenii sau părinții lui cărora încearcă să le-o prezinte. El nu vrea ca ea să fie cu nasul pe sus sau să fie inabordabilă. Este important ca, în calitate de parteneră de viață, ea să fie parteneră în toate domeniile vieții.

11. Are simțul umorului

Știm cât de important este pentru femei ca bărbatul din viața lor să aibă un simț al umorului dezvoltat, dar este la fel de important să existe și în cealaltă direcție.

În situația în care un bărbat are mult simț al umorului, acesta ar putea să-și piardă interesul pentru o femeie care este prea rigidă. În plus, ar putea provoca tensiune dacă el este adesea amuzant și pus pe glume, iar ea întotdeauna serioasă, deoarece personalitatea lui va deveni enervantă pentru ea. 

Este important ca un cuplu să poată fi jucăuș și să glumească unul cu celălalt. Ajută starea de spirit, face perioadele lungi de timp împreună mai distractive, iar râsul în doi menține tinerețea relației.

12. Este iubitoare și afectuoasă

Afecțiunea este foarte importantă. Ținutul de mână, îmbrățișările ajută la stabilirea unei conexiuni puternice. Este greu să construiești o relație cu o persoană care nu este caldă și iubitoare, dar care mai degrabă pare constant supărată și nemulțumită.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6