Motivul pentru care Katy Perry şi Orlando Bloom amână, din nou, nunta!

Toti cei care îi urmăreau au rămaș șocați, după ce cei doi îndrăgostiți au decis să amâne marele eveniment până în luna decembrie. Dar, se pare că, lucrurile nu au mers cum și-au dorit cei doi, iar acum evenimentul a fost amânat din nou pentru începutul anului 2020. 

K aty Perry a decis să amâne nunta cu Orlando Bloom întrucât își dorește să devină mamă cât mai curând. Artista în vârstă de 35 de ani și actorul de la Hollywood s-au logodit în luna februarie a acestui an și toată lumea se aștepta ca nunta lor să aibă loc cât mai curând.

Potrivit People, Katy și Orlando vor să mai aștepte puțin înainte de a face pasul cel mare și asta pentru că își doresc să își mărească familia înainte. Recent, Bloom, în vârstă de 42 de ani, a vorbit despre dorința sa de a avea copii cu Katy.

Vreau cu adevărat să mă bucur de familie și prieteni, de minunatul meu fiu și să mai am și alți copii”, a afirmat actorul.

Vreau să fiu sigur când mă îmbarc la asta, că este cu inima plină și că știu ce înseamnă acest lucru, spre deosebire de alte idei romantice a ceea ce înseamnă să te afli într-o relație. Deoarece cred că atunci când ești tânăr, tuturor ni s-a vândut această idee de la Hollywood de iubire și relație, căsătorie și copii, când de fapt este vorba despre comunicare și compromis”, a explicat el.

O sursă a declarat pentru US Weekly că cei doi își doresc să amâne nunta până ce vor avea tot ceea ce își doresc. „Au schimbat data din cauza locației pe care și-o doresc”, a spus sursa citată.

Se pare că Katy Perry și Orlando Bloom plănuiesc să sărbătorească nunta în două zile diferite, una dintre ele fiind restrânsă, pentru un grup select de prieteni și familie. Cea de a doua va avea loc în străinătate, și va fi pe mărimea unor staruri celebre cum sunt cei doi.

Sursa: people.com

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Evenimente

Astăzi va fi lansat în premieră filmul “pandemia.md” – un film despre virusul relațiilor dintre oameni pe timp de “ciumă”

Lansarea națională va avea loc astăzi la Cinematograful Patria Loteanu. Concomitent cinefilii vor putea urmări pelicula și la cinematograful Cineplex Mall. Acțiunea filmului “pandemia.md” are loc în perioada carantinei de pandemie Covid 19.  În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență și regizorul de film, împreună cu familia, părăsesc orașul și se refugiază la

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6