Solidaritatea oamenilor cu inimă mare nu are margini! Datorită donațiilor, Eduard Nesterenco merge din nou.

eduard nesterenco nesterenco
Eduard Nesterenco, bărbatul care a suferit un accident rutier merge din nou. Acest lucru a fost posibil datorită unei proteze speciale pe care a reușit să o achiziționeze din donațiile făcute de oamenii cu inimă mare.
Soția bărbatului, Elena, a povestit pentru revista Isecrete că a fost o perioadă extrem de dificilă pentru toți, dar dragostea și speranța le-au dat putere să creadă că totul va fi bine.

Calea spre visul nostru a durat aproape 11 luni. Am trecut prin multe greutăți, însă am depășit totul cu multă iubire și răbdare, cu speranța că într-o zi va merge. Despre fericire, vreau să spun că a fost mai multă decât greutăți. Prima dată am simțit-o atunci când mi-am văzut soțul rănit strașnic, dar viu Atunci când fetițele îl țineau de mână și îl mângâiau pe cap fără a scăpa vreo lacrimă deoarece nu au vrut să îl întristeze.

Când s-a născut băiețelul și l-a luat pentru prima dată în brațe, când a început a face primii pași prin casă, simțind durerea care nouă nu ni-o arăta, când foarte multă lume ne suna și venea la noi acasă cu produse și bani,lume necunoscută, dar cu suflet mare…atunci mi-am dat seama că v-om învinge, că v-om reuși să-l vedem pe tăticul nostru pe picioare, că nu suntem singuri cu durerea noastră.

Un vis devenit realitate pentru familia Nesterenco!

Responsabilii de la cinica la care într-un final am făcut protezarea, singuri ne-au găsit, deși cu disperare cautam peste tot. Ni s-a propus o variantă mai ieftină, reușind din suma adunată, cu posibilitatea de a achita în rate proteza. Prima rată a fost trimisă în martie,a doua în mai și restul putem achita deja până la sfârșitul anului. La moment prețul a ajuns la 18.500 euro, dintre care 14.000 sunt achitate.

Conturile le lăsăm deschise deoarece avem de achitat ipoteca pentru apartamentul în care trăim și cheltuielile sunt mari. Dar deja dacă Eduard va putea lucra ne vom strădui să strângem suma rămasă. Vrem să mulțumim din toată inima celor care au donat și care s-au rugat pentru noi!

Amintim că, Eduard Nesterenco confecționează mobilă. Puteți să-l ajutați procurând ceva pentru casa dvs.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6