Sfaturi inedite pentru îngrijirea sprâncenelor în condiții de casă, din partea brow master-ului Adela Pasat.

Frumusețea nu are zile de carantină! Dorința femeilor de a arăta mereu bine este valabilă și pe timp de pandemie. Chiar dacă saloanele de înfrumusețare sunt închise asta nu înseamnă că nu putem fi la fel de frumoase. Știm bine că, sprâncenele joacă un rol important pentru aspectul femeilor, de aceea în acest articol ne-am propus să venim cu câteva sfaturi despre îngrijirea lor corectă în condiții casnice.

Cum le pensăm corect, cum le îngrijim dacă au fost anterior tatuate sau ce contur alegem astfel încât să fie potrivit-despre aceste lucruri ne va povesti basarabeanca noastră, Adela Pasat, specialistă în micropigmentarea sprâncenelor care, de mai bine de doi ani are grijă de frumusețea femeilor din America!

Femeile cu sprâncene foarte subțiri sau nedefinite pot apela la procedura de machiaj semipermanent, pentru a obține forma mult visată. Ce se întâmplă în piele cu pigmentul introdus în timpul procedurii?

În cazul procedurii de Microshading sau Powder eyebrows pigmentul se introduce în epiderm-este un proces de implantare manuală a pigmentului de o culoare anumită sub piele cu ajutorul unor ace mici, sterile și de unică folosință pentru a produce „efectul” pe care îl obținem atunci când le conturăm cu o pulbere pentru sprâncene sau creion. Acesta oferă un aspect moale, dar ombre. Pigmenții vor fi amestecați pentru a vă complimenta tonul pielii și culoarea părului, iar odată vindecați, te vei bucura de un aspect mai pudrat și definit! În mod esențial, microshading-ul poate fi folosit pe orice tip de piele, textură și culoare.

În cazul în care anterior, ați apelat la machiajul semipermanent aveți grijă să respectați sfaturile specialistului.

  • Folosim neapărat o cremă cu protecție solară. Știm deja că, soarele poate înmuia tatuajul așa că, acest produs va prelungi efectul și va îmbunătăți aspectul sprâncenelor.
  • Regenerarea celulelor pielii: cu cât regenerarea mai mult durează, cu atât pigmentul este mai lung. De asemenea, viteza cu care pielea absoarbe pigmentul contează- cu cât absorbția este mai lentă, cu atât pigmentul va fi mai lung.

Ce ar trebui să facem după procedură de machiaj semipermanent al sprâncenelor?

  • Este recomandat să nu frecăm/ atingem zona de vindecare, deoarece culoarea se va decoji prematur.
  • Evitați căldura extremă, sauna, căzi cu hidromasaj, băi de aburi, piscine, lacuri și locuri cu umiditate caldă etc.
  • Aplicați pe sprâncene creme speciale ce hidratează sau stimulează creșterea. Puteți folosi chiar creme făcute acasă din ingrediente naturale. Spre exemplu, amestecă ulei de ricin și acid galic pentru a stimula creșterea. Poți de asemenea să aplici ulei de măsline sau alt produs conceput special pentru această zonă.

La fel ca și altă parte a corpului, sprâncenele trebuie curățate de fiecare dată când facem baie. Bineînțeles, putem face asta cu săpun obișnuit.

Citește și-https://isecrete.com/adela-pasat-moldoveanca-care-are-grija-de-frumusetea-femeilor-din-america/

Se realizează și o ședință de retuș după o lună, când sunt corectate eventualele diferențe și sprânceana este adusă la forma finală.

Femeile care și-au făcut prima procedură, dar din cauza carantinei sau alte probleme personale nu au reușit să-și facă corecția, o pot face inclusiv peste 3-4 luni  deoarece pigmentul nu dispare definitiv din piele.

Pentru femeile cu sprâncenele subțiri care nu mai cresc sau care au diverse goluri, tehnica de Microshading sau Powder eyebrows este foarte potrivită. Oferă un aspect mult mai natural decât tatuarea clasică a sprâncenelor. Specialista recomandă să atragem atenție și la instrumentele pe care le folosim în condiții casnice, pentru îngrijirea acestora.

Nu vă pensați prea des sprâncenele ci odată la 3 săptămâni. Recomand să faceți acest lucru după baie deoarece porii pielii sunt mai deschiși și în acest mod prevenim înroșirea zonei. Atenție deosebită atrageți la instrumentele pe care le folosiți, neapărat să fie curate și într-o stare bună. În caz contrar, putem provoca anumite infecții.

Dacă vrei să obții sprâncene perfecte acasă, ține cont că trebuie să ai la îndemână următoarele instrumente:

o pereche de foarfece mici;

o perie de rimel de unică folosință;

un creion pentru dermatograf alb;

un set de pensete.

 Un pensat incorect, mai ales pe timp îndelungat, poate avea consecințe iremediabile.

Moldoveanca Adela Pasat și-a creat un nume binemeritat în domeniu frumuseții. O caracterizează pasiunea, profesionalismul, calitatea impecabilă a serviciilor și nu în ultimul rând, dorința continuă de perfecționare. Este o dovadă că, bazele succesului în orice activitate constă într-o mare pasiune cultivată și îmbrățișată cu toată inima.

Facebook/ https://www.facebook.com/adelina.constantinovici

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6