[geot country="Romania"] [/geot]

Adela Pasat, moldoveanca care are grijă de frumusețea femeilor din America!

Se spune că nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-ți place ție! Și totuși, există un loc comun în care se întâlnesc percepțiile despre frumusețe! Este zona unde majoritatea  femeilor își dau întâlnire cu beauty ”meșterul”- cel care le materializează dorințele. Un astfel de specialist este și basarabeanca noastră, Adela Pasat, care de mai bine de doi ani are grijă de frumusețea femeilor din America!

Despre momentul în care și-a dat seama că înfrumusețarea femeilor este ceea ce vrea să facă, despre visul și realizările trăite pe celălalt continent a lumii și multe alte lucruri interesante, specialista ne-a mărturisit în cadrul unui interviu exclusiv pentru isecrete.com.

După ce soțul ei a câștigat green cardul, s-au stabilit împreună peste ocean. Deși este specialistă în domeniul bănci și burse de valori, s-a regăsit în industria beauty. Fire artistică și spontană, vede frumosul în tot ceea ce o înconjoară și trăiește fiecare clipă la intensitate maximă …. și acolo, în America.

Acum doi ani am decis să ne mutăm cu familia în altă țară. Această ideea ne-a apărut încă în 2010, dar abia în 2017 atunci când soțul a câștigat green cardul am decis să ne mutăm în SUA. Aici continui să fac ceea ce-mi aduce o deosebită plăcere, continui să muncesc în domeniul beauty. Iar clientele sunt de diferite naționalități, din R. Moldova, România, Rusia, Polonia, Statele Unite etc. Fiecare dintre ele, revin la mine cu mare plăcere și asta contează pentru mine enorm de mult, ca ele să rămână mulțumite!

Pe mine m-a ajutat cel mai mult să mă dezvolt în acest domeniu curajul, perseverența și pasiunea pentru muncă. Consider că, pentru a te dezvolta profesional este nevoie și de talent. Totul se poate învăța tehnic dar pentru a face performanță, pentru a a avea o viziune amplă e nevoie și de creativitate. De când am fost la primul curs și până în momentul de față nu m-am oprit din a învăța. De asemenea, m-au ajutat toți oamenii cu care am intrat în contact, fiecare curs sau perfecționare mi-a oferit o altă perspectivă și m-a ajutat să cresc și să mă dezvolt.

Am început cu Microblading powder – fiind o metodă mult mai naturală decât alte tehnici. Sunt adepta sprâncenelor îngrijite și frumos conturate, consider că orice femeie trebuie să le scoată în evidență – dar corect. La cererea clientelor, am decis să învăț și tehnica de brow henna, este o procedură cu efect și accesibilă tuturor.

În ce constă procedura de microblading powder ?

Femeile cu sprâncene foarte subțiri sau nedefinite pot apela la procedura de microblading power pentru a obține forma mult visată. Constă în tatuarea cosmetică, cu efect semi-permanent a golurilor din sprâncene, astfel încât să se obțină forma perfectă. Spre deosebire de tatuarea clasică, această metodă nu este permanentă – efectul e de 1-3 ani.

Care sunt „secretele succesului tău?

În primul rând răbdarea, deoarece nu poți obține totul într-o zi. Este nevoie să stăpânești cunoștințe teoretice și tehnici de lucru pentru a putea realiza efectul necesar. Pasiunea și talentul nu pot fi învățate, ele pot fi descoperite și direcționate corect prin cursuri și perfecționări în continuu. M-a ajutat cel mai mult să mă dezvolt în acest domeniu curajul, perseverența și pasiunea pentru muncă.

Consider că, pentru a te dezvolta profesional este nevoie și de talent. Totul se poate învăța tehnic dar pentru a face performanță, pentru a avea o viziune amplă e nevoie și de creativitate. De când am fost la primul curs și până în momentul de față nu m-am oprit din a învăța. De asemenea, m-au ajutat toți oamenii cu care am intrat în contact, fiecare curs sau perfecționare mi-a oferit o altă perspectivă și m-a ajutat să cresc și să mă dezvolt.

Potrivit Wandering Pioneer, standardele de frumusețe americane se numără „printre cele mai nerealiste și mai greu de realizat din lume”. Există un decalaj mare între idealul de frumusețe al femeii americane vehiculat în media, prezentată ca „înaltă, subțire, suplă, cu piept generos, păr bogat și corp atletic”, și realitate, care necesită de cele mai multe ori retușuri la fotografii. Astfel, milioane de femei din Statele Unite au recurs la chirurgia estetică în ultimii ani pentru a se apropia de acest „ideal”.

Printre serviciile pe care Adela le pune la dispoziția clientelor sale este și epilarea – o procedură indispensabilă pentru fiecare femeie. Folosește doar materiale și produse de calitate și are grijă să corespundă celor mai înalte standarde.

Însă cel mai important pentru Adela este FAMILIA! A reușit să găsească acel echilibru care o ajută să armonizeze frumos viața profesională și cea personală…. iar noi îi dorim succese mari în continuare pentru a-și îndeplini visul american!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Beauty
Mîndrilă Alina

Mihaela Ciubuc, despre succesul în domeniul cosmetologiei: Dacă nu ţi-e frică de eşecuri şi concurenţă ajungi acolo unde îți dorești

Mihaela are grijă să transmită pasiunea pentru îngrijirea pielii cu o atitudine corectă și serioasă. Are cerințe riguroase, pentru că domeniul sănătății presupune atenție maximă la orice detaliu și își surprinde mereu clienții cu cele mai inovative aparate și proceduri eficiente.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6