Ridică-te și privește frica în ochi!

Trebuie să recunoaștem că experiențele de viață ne-au format propria personalitate și, de asemenea, au construit ziduri în jurul nostru împotriva altor opinii, altor idei și chiar a altor persoane. Am luat pentru mult timp o poziție defensivă și trăim într-o stare constantă de alertă.

Nu putem acuza trecutul și tot ceea ce s-a întâmplat deja. Nu îl putem schimba, nu îl putem șterge, nu îl putem înlocui și nu putem fugi de el. Acesta este capabil să ne urmărească ca o fantomă și să poarte frica cu el.

Indiferent cum numiți această afecțiune – depresie sau anxietate – știți deja că s-a născut doar din imaginația voastră. Și aceasta este frica care ne reține. Devenim victimă, sclavă sau servitoare a acestei creaturi cumplite, ceea ce ne face să vorbim în mod rezonabil de ce nu putem merge înainte, de ce nu putem face un alt pas sau de ce nu putem porni pe o nouă cale.

Cel mai rău dușman  suntem noi înșine, pentru că noi credem cu lașitate că nu suntem suficient de puternici. Suntem rezervați și nu profităm de oportunitățile care ne sunt oferite  din cauza fricii că nu vom reuși.ADVERTISEMENT

Ne simțim vinovați pentru cine suntem cu adevărat. Suntem nebunește supărați și descurajați din cauza criticilor externe, judecăților și refuzurilor. Noi permitem ignoranța, prostia și ura să ne controleze.

Sperăm mereu că acești dușmani imaginari vor dispărea brusc. Vrem sincer să nu mai experimentăm niciodată emoții negative. Și pentru asta, trebuie doar să înfruntați frica care trăiește în noi.

Amintiți-vă toate dorințele și aspirațiile voastre, chiar și cele mai îndrăznețe și disperate. Învățâți să râdeți în timpul durerii insuportabile. Și ridicați-vă din nou. Chiar și după ce ai căzut de multe, multe ori.

Sursa- http://psihologiadeazi.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6