Alege să fii fericit!

Eliberează-te de negativitate, de oamenii ignoranți care îți spun ce poți face și ce nu poți – promiteți să privești doar înainte, să mergi mai departe și să-ți trăiești mai departe fericit. În altă ordine de idei, începe să îți dai doar promisiuni pozitive și nu renunța la acest obicei niciodată.

Repetă aceste prețioase cuvinte: „Promit că …”

1. Trecutul meu nu este inamicul meu

Problemele, slăbiciunile, greșelile și chiar și regretele tale te vor învăța dacă vrei să înveți sau te vor pedepsi dacă nu vrei. Să iei totul ca pe o lecție care ți-a fost dată de univers.

Dacă regreți unele decizii pe care trebuia să le iei în trecut, nu te tortura. În acel moment ai acționat în modul cel mai bun, având la baza deciziei experiența de până atunci.

Deciziile tale au fost luate de o minte mai tânără și mai puțin experimentată. Dăcă ar fi trebuit să le accepți acum cu înțelepciunea de astăzi, ai face altfel. Deci, scapă de aceste gânduri. Timpul și experiența ne învață perfect să facem cea mai bună alegere astazi, pentru noi înșine și pentru cei care nu sunt indiferenți față de noi.

2. Viața mea îmi aparține și eu sunt responsabil pentru asta

Viața te-ar putea învăța să-ți învinovățești părinții, profesorii, mentorii, sistemul educațional, guvernul etc., dar niciodată să nu te învinovățești. Corect? Tu nu ești de vină pentru nimic .. Greșit!

Întotdeauna este și vina ta, pentru că dacă dorești să te eliberezi și să-ți continui viața, ești singura persoană care o poate face. Aceasta este acțiunea ta. Aceasta este responsabilitatea ta.

3. Vorbesc conștient și amabil cu mine însumi

Ai spus ceva acum? Au fost aceste cuvinte inspiraționale sau încurajatoare pe care i le-ai spune unui prieten? Sau au fost acele remarci umilitoare?

Toată ziua vorbim în tăcere cu noi înșine și o parte din noi crede fiecare cuvânt vorbit. Deci, fii atent și întreabă-te:

„Dacă aș avea un prieten care să vorbească cu mine, așa cum îmi vorbesc acum, cât timp aș tolera un astfel de prieten?”

4. Voi asculta ceea ce îmi spune inima și sufletul meu

Când o parte din tine simte că ai dreptate, înseamnă că e potrivit pentru tine (sau cel puțin merită atenția ta). Și dacă adânc înăuntru simți clar că ceva nu este în regulă, cel mai probabil, acest lucru este adevărat.

Acordă atenție sentimentelor tale adevărate, urmarește direcția lor și unde duc. Când îți urmezi vocea interioară, ușile tind să vi se deschidă, chiar daca s-au închis mai întâi.

5. Voi trăi o viață care mi se pare potrivită mie și nu altora

Dă-ți permisiunea să urmezi calea care te va face fericit. Și înțelege că unii oameni din viața ta vor refuza să continue drumul alături de tine când vei merge în această calatorie; ei pur și simplu nu vor accepta, indiferent de ceea ce spui și nu este nimic în neregula cu asta.

Doar atunci când ai încrederea în tine de a-ți crea propria fericire, aceasta se va opune ideilor altor persoane. Uneori, când primești ceva important ca recompensă, trebuie să renunți la altceva sau altcineva. Și uneori acest „alt” este o relație care vrea să faci doar ceea ce are nevoie.

6. Voi renunța la relații care nu erau pentru mine

Mulți oameni vin temporar în viața ta doar pentru a te învăța ceva. Ei vin și pleacă, schimbând ceva la/în tine. Și nu este nimic dramatic în faptul că nu mai sunt în viața ta. Nu e ultima relație, ci niște leccții pe care aceste relații ți le vor aduce.

Dacă înveți să îți deschizi inima și mintea, oricine te poate învăța ceva nou. Uneori pare ciudat când realizezi că ai petrecut atât de mult timp cu cineva cu care nu mai ești conectat, dar acesta este exact modul în care lucrurile ar trebui să fie. Ești exact unde ar trebui să fii.

7. Nu voi permite nici o situație să-mi fure zâmbetul pentru totdeauna

Chiar dacă au fost momente dificile, ia o clipă loc și amintește-ți cine ești. Ia-ți un moment și gândește-te la lucruri care au un sens real și durabil în viața ta, și apoi zâmbește cât de departe te-ai dus.

Sincer, nimic din lume nu este mai frumos și mai puternic decât un zâmbet care a apărut după lacrimi.

Un suflet puternic și o inimă sinceră sunt necesare pentru a arăta un zâmbet într-o situație care ne face să plângem. Nu conteaza cât va dura, dar vor veni vremuri mai bune. Continuă să crezi.

8. Voi sărbători și voi aprecia viața pe care o am

Prea mulți oameni supraestimează ceea ce nu au și nu realizeaza cine sunt cu adevărat. Nu fi unul dintre ei. Inspiră un suflu de aer proaspat. Trecutul este în spatele tău. Concentează-te pe ceea ce poți face astăzi, nu ceea ce ai putut sau ar fi trebuit să faci ieri.

Tine minte, pentru tot ce ai pierdut, ai câștigat ceva în schimb. Apreciază ceea ce ai azi și omul care ești astăzi.

Viața nu trebuie să fie perfectă pentru a fi minunată. Apreciază bucuriile, nu problemele. Nu costă nimic pentru a fi pozitiv și a schimba lucrurile spre bine. Gândurile tale pot fi controlate doar de tine, așa că folosește-le pentru a-ți oferi o viață mai bună.

9. Cred că am putere și o voi folosi

De cele mai multe ori, oamenii se descurajează în propriile puteri, atunci când cred ca nu o mai au. Nu face asta. Lumea are nevoie de tine. Într-o lume plină de răutate, trebuie să îndrăznești să ierți. Într-o lume plina de ură, trebuie să îndrăznești să iubești. Într-o lume plină de necredință, trebuie să îndrăznești să crezi. Și când poți, promitem că vei găsi puterea pe care crezi că cândva ți-a lipsit.

10. Mă voi dedica îmbunătățirii mele

Tot ce merită făcut merită să faci bine. Perfecțiunea în ceva sau pricepere nu se întâmplă niciodata din senin. Acesta este rezultatul unei intenții nobile, al unui efort concentrat, al unei direcții inteligente, al unei întruchipări uimitoare, precum și al abilității de a vedea obstacole, dar și oportunități.

Este vorba de a fi harnic și de a face progrese – sau un nou pas înainte, sau o noua lecție – zi de zi.

11. Mă voi strădui să trec dincolo de zona mea de confort

Doar pentru că te lupți nu înseamnă că pierzi. Orice succes necesită un anumit tip de luptă pentru a ajunge acolo. Știu! În luptă, aici devii mai puternic și mai inteligent. Învață din greșeli, trage aer în piept și mergi mai departe.

12. Dacă știu că schimbarea este necesară, o voi accepta.

Ne străduim să facem alegerile corecte, dar cum putem să aflăm când a venit momentul prezent al progresului în viața noastra?

Semnele nu sunt întotdeauna ușor de acceptat, dar sunt și știi. Relațiile, locurile de muncă și chiar orașele în care trăim, au date de expirare. Uneori ne ținem de ceea ce nu funcționează de mult timp, din frica că nu vom putea să ne adaptăm la schimbările de care avem nevoie.

Și, prin urmare, rezultatul este întotdeauna aceelași: durere mare, frustrare severă și regret îndelungat. Fii mai deștept. Dacă știi că schimbarile sunt necesare, acceptă-le.

Ține minte asta când îți faci aceste promisiuni. Ele trebuie să fie susținute și de fapte și acțiuni potrivite.

Imaginea ta pe care o vei avea în viitor, depinde foarte mult de acțiunile pe care le vezi că le poți face astazi.

Sursa- https://psihologiadeazi.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6