Revista Isecrete lansează o mini-campanie caritabilă SAVE ALEXA. Promovează-ti corect afacerea și poți deveni un Înger pentru ea!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki
Revista Isecrete este harta succesului afacerii tale! În această perioadă, echipa ROZ, lansează  o mini-campanie caritabilă SAVE ALEXA. Oferim o reducere la scrierea/redactarea articolelor – bani care, ulterior, vor merge la salvarea micuței Alexa – fetița care duce o luptă crâncenă cu boala.

Noi te putem ajuta să îți promovezi afacerea. Oferim servicii de scriere/ redactare articole comerciale la preturi avantajoase/ negociabile. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să afli cum poți deveni și tu un Înger for Alexa!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 5 / 5. Numărul de voturi: 3

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
TAGS
Evenimente
Turcanu Elena

MARCĂM ZIUA INTERNAȚIONALĂ A DREPTURILOR COPILULUI!

În fiecare an, pe 20 noiembrie –  marcăm adoptarea Convenției cu privire la Drepturile Copilului. Pentru a promova respectarea drepturilor copilului în întreaga lume sunt organizate campanii de sensibilizare și colectare de fonduri, care vin să pună în valoare  potențialul copiilor și tinerilor. Anul 2020 a dat peste cap nu doar economia lumii dar și

Citește mai mult »

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6