[geot country="Romania"] [/geot]

Serviciile prestate de isecrete.com

Pentru noi PR-ul pentru noi este mai mult decât un job, este o provocare! Echipa isecrete crede în cuvinte și în povești bine spuse, atent documentate și considerăm că fiecare talent merită să fie scrise frumos, personalizat și inspirațional. Mai mult decât atât, reușim să facem cunoscute aceste povești pentru toți oamenii din țară și nu numai!...

Read more

Salut!

Ne bucurăm că ai ajuns pe această pagină. Aici avem descrise toate posibilitățile de promovare pe portalul femeii moderne – isecrete.com!

Ce propunem?

Echipa isecrete crede în cuvinte și în povești bine spuse, atent documentate și considerăm că fiecare talent merită să fie scrise frumos, personalizat și inspirațional. 

Avem capacitatea și experiența necesară să detectăm necesitățile de implementare a strategiei de comunicare!

Oferim soluții standard, dar suntem întotdeauna gata să preluăm sau să inventăm orice „nebunie” creativă de promovare. Ne place să personalizăm oferta pentru fiecare client în parte și suntem pe fază pe parcursul întregului proces de lucru: consultăm, oferim soluții, facem plasamente, coordonăm procesul de producție, iar la final oferim raportare metrică la fiecare campanie!

Nu ezita! Contactează-ne și te vom ajuta să spunem frumos povestea TA sau a afacerii tale!

 Tel: 061179419

e-mail: contact@isecrete.com

Scroll to Top
Scroll to Top