Noul calendar pentru 2020: Cei mai frumoși pompieri au pozat cu animale, iar imaginile aprind imaginația femeilor

Cel mai tare calendar pentru 2020 a apărut deja: pompierii australieni au pozat împreună cu animale în scop caritabil. Băieții care sting incendii arată atât de bine, încât aprind imaginația femeilor din lumea întreagă.

Sunt multe moduri în care pot fi descriși pompierii: curajoși, puternici, eori. Dar băieții care sting incendii în Australia trec la alt nivel și ne arată că se descurcă de minune și în timpul liber.

În acest an, pompierii australieni sunt din nou o sursă de inspirație pentru întreaga lume, pozând în scop caritabil pentru calendarul 2020. Ei au realizat, de fapt, șase variante diferite, în cinci dintre acestea fiind publicate fotografii în care apar cu diverse animale – de la pisici drăgălașe la animale de fermă și animale sălbatice, relatează Bored Panda.

Pompierii iubitori de animale susțin astfel protejarea animalelor și își arată mușchii în ipostaze decente, nealterate de vulgaritate, demonstrând că poți fi hot și fără să forțezi nota.Cele șase versiuni ale calendarului pompierilor australieni ediția 2020 pot fi cumpărate de pe site-ul Australian Fire Fighters Calendar.

Iar mai multe imagini cu cei mai chipeși luptători cu flăcările pot fi văzute pe YouTube.

Sursa- https://www.eva.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
For men

Povestea unui tânăr care a acceptat provocarea de a lansa o afacere în IT. Victor Moisa: BrainStorm ajută clienții să atingă un nivel înalt de gestionare

S-a îndrăgostit de domeniul IT încă din copilărie. A început oficial să muncească la o vârstă fragedă, încă fiind student și a depus mult efort pentru a ajunge acolo unde se află astăzi. Pare o istorie tipică, în care un tânăr cu ambiții, a reușit să își lanseze propria afacere, cu o echipă de profesioniști alături. Dar de fapt, în spatele acestei istorii stă o lecție importantă de viață și anume, să muncești pentru visul tău. Vorbim despre Victor Moisa, originar din satul Lăpușna, raionul Hîncești.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6