div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Marturii ale mamelor care și-au adus pe lume copiii în timpul pandemiei de coronavirus.

Pentru femeile care își aduc pe lume copiii în timpul pandemiei: „Ești puternică, Super Mami!” Când coronavirusul a început să se răspândească în toată lumea, nu a pus viața pe pauză.
Mii de persoane și-au pierdut deja viața, suntem izolați în case, iar economia începe să se clatine serios. Cu siguranță, dacă cineva te-ar fi întrebat dacă vrei sa devii mamă nu ai fi răspuns: în această perioadă. Dar asa e viața, uneori ne pune în fața unor situații dificile, iar noi trebuie să ne adaptam fără să căutăm alte soluții.

Graviduțe și viitoare mămici, fiți puternice! Epidemia se va termina, iar când totul va ajunge din nou la normalitate veți avea povești ale nașterii unice.

„Când totul se va termina (și chiar se va termina), vei fi acea femeie care a fost însărcinată/ care a dat naștere în timpul unei pandemii. Tu ești cea care a înfruntat inimaginabilul și care a fost puternică. Dacă ai reușit să treci prin asta, cu siguranță ești pregătită pentru orice”, se arată într-o postare a unei proaspete mămici care a devenit virală în mediul virtual.

Pentru femeile care isi aduc pe lume copiii in timpul pandemiei: "Esti puternica, Super Mami!" | Demamici.ro

Marturii ale mamelor care și-au adus copiii pe lume în timpul pandemiei de coronavirus.

„Mi-am adus fetița pe lume pe 23.03.2020. Din fericire, partenerul meu a avut voie să stea cu mine în timpul nașterii, însă apoi nu am avut voie la nici o vizită. Nu am avut parte de niciun ajutor cu nou-născutul. A fost foarte greu, dar înțeleg de ce s-au luat toate măsurile astea și sunt de acord cu ele. Indiferent de situație, a fost cea mai frumoasă experiență. Acum sunt acasă, împreună cu bebelușa mea sănătoasă. Felicitări, mămicilor!”

„Am 32 de săptămâni și am mici atacuri de panică în fiecare zi. Încerc din răsputeri să fiu puternică și aveam nevoie de postarea asta. Felicitări tuturor mămicilor și tăticilor de peste tot din lume. Stați în case. Fiți în siguranță!”

„L-am născut pe Oliver pe 20.03.2020. Nimeni nu l-a cunoscut încă. Familia l-a văzut doar prin video call, iar cadourile le-am primit la ușă, prin curier.”

„E foarte greu și pentru mamele cu copilașii prematuri. Suntem foarte limitate în ceea ce privește orele de vizită O perioadă grea a devenit de 10 ori mai grea”.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6