[geot country="Romania"] [/geot]

Lasă-te cucerit de extraordinara lume a designului la Das Interior & Energy Show, 2019.

În aceste zile la Chișinău se desfășoară unul dintre cele mai importante evenimente din sfera designului de interior din Republica Moldova – expoziția DAS INTERIOR & ENERGY SHOW 2019.

STORY RETROSPECTIVA este tematica actualei ediții a Salonului Internațional de Mobilă și Design Interior – un concept de design elaborat de Anna Wigandt.

La expoziție participă peste 30 de companii din sfera designului și a construcțiilor: mobilier, piatră naturală și decorativă, textile, decor, dispozitive de iluminat, plăci ceramice, mobilier pentru oficii, sisteme pentru fațade, vopsele și tencuieli decorative și multe alte produse din aceste domenii.


În acest an, expoziția vine cu o noutate, printre exponate fiind prezente produse și sisteme bazate pe surse de energie netradiționale.

Expoziția este deschisă pentru vizitatori în perioada 13-16 noiembrie, între orele 10:00 și 19:00 și este organizată în incinta Centrului Internațional de Expoziții din Capitală.

Text și foto: Elena Țurcanu

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Știri
Mîndrilă Alina

Obiceiuri și superstiții în Ajunul Crăciunului. Ce e bine să faci astăzi ca să îți meargă bine tot anul

Majoritatea bucatelor de pe masa de Crăciun sunt preparate din carne de porc, ceea ce simbolizează dorinţa de a avea un trai îmbelşugat. Tradiţional se servesc friptură şi cârnaţi de porc, sarmale, răcituri, bătute, peşte, dar şi fructe, dulciuri şi băuturi. În Moldova este atestat şi obiceiul de a mînca mămăligă în ziua de Crăciun, căreia îi sînt atribuite conotaţii magice.

Citește mai mult »

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6