[geot country="Romania"] [/geot]

„Lady in Red” chiar și după … moarte!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

Sextagenara Zorica Rebernik este Lady in Red din Bosnia și Herțegovina. Femeia şi-a petrecut aproape toată viaţa în roşu şi intenţionează să poarte această culoare şi în continuare… chiar şi după ce moare.

După patru decenii în care s-a îmbrăcat din cap până în picioare numai în roşu, femeia în vârstă de 67 de ani din Bosnia şi Herţegovina a comandat pietrele funerare pentru ea şi soţul ei, Zoran – cu care s-a căsătorit purtând o rochie roşie – din granit roşu, importat din India.

Pensionara, fostă profesoară, trăieşte într-o casă roşie unde mănâncă împreună cu Zoran din farfurii roşii, beau din pahare roşii şi dorm în lenjerie de pat roşie. Chiar şi părul ei este vopsit în roşu.

„Când am împlinit 18 sau 19 ani am simţit o pornire subită, puternică, de a purta roşu”, a povestit Rebernik pentru Reuters. „Nu trebuie să existe niciun sigur punct de altă culoare pe decoraţiunile din casa mea sau haine”, a adăugat bosnianca.

Ea poartă ochelari de soare în nuanţe stacojii sau vermillon care îi dau „senzaţie de forţă şi putere”.

Obsesia pe care Rebernik o are pentru această culoare a transformat-o într-o vedetă locală în localitatea Breze, situată în apropiere de Tuzla, în nordul statului Bosnia şi Herţegovina.

„Toată lumea mă cunoaşte. Imediat ce oamenii mă văd, îmi oferă diverse lucruri roşii”, a povestit ea adăugând că ar refuza orice obiect primit cadou care nu are culoarea roşu, indiferent cât de preţios ar fi.

Zorica Rebernik obişnuieşte să meargă şi la înmormântări îmbrăcată în roşu, evitând culoarea neagră, tradiţională.

Singura problemă este că soţul ei nu observă când Zorica poartă ceva nou. „Nu-mi dau seama de diferenţă. Totul este la fel”, a declarat Zoran.

Sursa: evz.md

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6