Publicații
Recente
Dacă stau acasă să am grijă de copii nu înseamnă ca voi degrada!
A fi mamă înseamnă a face o alegere înțeleaptă, iar dacă cea mai înțeleaptă alegere pentru tine și pentru puiul tău este să stai acasă, atunci fă acest lucru cu mândrie și nu te lăsa afectată de gurile celor din jurul tău.
Labioplastia, operaţia care rejuvenează zona intimă a femeilor
. În ultimii ani s-a intensificat cererea acestora pentru intervenţia de rejuvenare a acestei zone. Chirurgul estetician Iancu Morad explică metodele prin care se realizează labioplastia, cosmetizarea şi întinerirea zonei genitale.
Depresia postanatală este dureroasă şi extenuantă pentru mame. Află cum faci față situației!
Depresia postanatală este dureroasă şi extenuantă pentru mame, tați și întreaga familie implicată. În mod curent, depresia se confundă cu starea așa numită ”baby blues”, o tristețe din cauze exclusiv hormonale, caracteristică perioadei de după naștere.
Elena Suruceanu: „Succesul nu vine de la sine, ci se clădește prin vocație, pasiune și muncă”! (VIDEO)
Fascinată de arta frumuseții, Elena Suruceanu Lash și Lami maker își găsește inspirația în persoanele care au ghidat-o de-a lungul carierei. O motivează acel „wow” pe care îl rostește clienta la final.
Își trăiesc dragostea în fiecare zi. Cuplul Alisia și Vitalie Braga dezvăluie secretele unei relații fericite de peste 20 de ani!
Hairstylista Alisia Braga susține că Nu există relații perfecte , ci oameni care au învățat să nu renunțe unul la celălalt,indiferent de circumstanțe!
Regula de aur pentru ca o dietă să dea rezultate. Sfatul nutriționistului
Unul dintre acestea este testarea cardiometabolică, o analiză complexă destinată celor care vor să înceapă un proces de slăbire corect, combinat cu dietă şi sport. Aceasta este o investigaţie recunoscută internaţional ca fiind „standard de aur“ pentru măsurarea parametrilor fiziologici ce caracterizează capacitatea de efort şi performanţă a unei persoane.
A slăbit 65 de kilograme după ce iubitul i-a spus că este grasă
Hayley Westoby, în vârstă de 28 de ani dezvăluie că un meniu zilnic planificat cu atenţie şi un program riguros de antrenamente au ajutat-o să slăbească aproape jumătate din greutatea corpului,
Cu ce asortezi cămașa albă? Îți prezentăm 10 stiluri diferite.
Simplă, clasică şi mereu gata să ne scoată în lumină, va rămâne o piesă vestimentară versatilă printre miile de trenduri. Alege să o porţi la birou sau într-o zi de weekend şi radiază prin mulţime!
Oamenii care au câini sunt mai fericiţi!
Orice animal de companie îţi oferă iubire necondiţionată, însă câinele are un mod special de a-ţi arăta cât de mult te preţuieşte. Chiar dacă nu-ţi dai seama, prezenţa lui în viaţa ta este o terapie care te ajută zi de zi să vezi lumea cu alţi ochi, să fii mai bun, mai tolerant şi mai responsabil.
Sexul de dimineaţă, mai eficient decât cafeaua
Mâncatul şi sexul sunt două dintre activităţile principale care ne fac ziua mai frumoasă. În urma unui studiu s-a descoperit că aceste activităţi pot reduce stresul şi îmbunătăţesc dispoziţia. În timpul sexului se elimină oxitocina, care are efecte incredibile asupra corpului şi, mai mult, ne face să ne apropiem mai mult de partener, iar după sex parcă radiezi.

La școală, în Finlanda: Copiii vin cu bicicleta pe zăpadă, la -17 grade.

Sharing is Caring 💕😘
la școală cu bicicleta
Școlile nu se închid în Finlanda, chiar dacă se înregistrează constant temperaturi foarte scăzute. Copiii vin cu bicicletele pe zăpadă și nimeni nu se plânge.

Când vrei să te plângi, găsești un motiv la orice pas. Dar în Finlanda o asemenea atitudine este de neconceput. Mentalitatea nordicilor este clădită pe o rezistență fizică foarte bună, construită de la cele mai fragede vârste, iar oamenii sunt obișnuiți să se descurce și în situațiile grele. Acolo unde ziua este scurtă și domnește frigul nimeni nu se plânge – școlile nu se închid nici când gerul ajunge la -17 grade, iar copii vin la cursuri cu bicicletele, prin zăpadă.

Pentru ei, acest mod de deplasare este amuzant și foarte eficient. 

Cu o infrastructură potrivită și o concepție corectă, municipalitatea dintr-un orășel finlandez a ajuns la concluzia că mașinile trebuie să rămână acasă, iar copiii să vină singuri la școală, pedalând.

Pekka Tahkola, inginer la Navico Ltd. și coordonator de ciclism în cadrul primăriei din Oulu, a fotografiat curtea unei școli într-o zi obișnuită în care afară se înregistrau -17 grade Celsius.Indiferent de vreme, nimic nu-i împiedică pe elevi să pedaleze, relatează Bored Panda.

Dacă pentru părinții din alte țări ar părea riscant să-și lase copiii să meargă pe bicicletă în asemenea condiții, în Finlanda așa ceva e normal; toată lumea trebuie să învețe să se descurce pe cont propriu, în fond, asta este iarna și așa a fost mereu în această perioadă.

Oamenii trebuie să se adapteze și să ducă o viață sănătoasă afectând cât mai puțin mediul înconjurător – aceasta este viziunea pe care învățământul finlandez o transmite elevilor.

Această formă de deplasare nu este, însă, răspândită pe tot teritoriul Finlandei, de pildă în sudul țării. „Am organizat un tur de studiu pentru participanți din sudul Finldandei ca să vadă cum pedalatul spre școală ne ajută să avem grijă de orașul nostru”, a declarat Pekka Tahkola.

„Am vizitat câteva școli și am vorbit cu mai mulți profesori și diriginți. Sunt sigur că această școală se numără printre cele mai bune. Nu este singura, sunt multe școli în Oulu unde cei mai mulți copii vin pe jos sau pe bicicletă la școală”, a mai spus inginerul.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
TAGS
Sharing is Caring 💕😘

postări relevante

postări recente

Top citite

Scroll to Top

Comandați un Site Web sau un Blog Personal!

Lăsați o cerere

Completați formularul și revenim cu o ofertă individuală!

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6