div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Întreținerea și igiena extensiilor de gene. Ce trebuie să faci ca să reziste mai mult timp? Află de la lash-experta Anita Jebelean.

Extensiile de gene sunt astăzi un must-have pentru femeile care își doresc un aspect de invidiat. După o simplă vizită la specialist, genele devin lungi și dese, astfel că nu mai e nevoie de ore întregi petrecute în fața oglinzii pentru a obține look-ul necesar. Însă dacă nu sunt respectate câteva trucuri, riscul ca acestea să cadă mult prea devreme este mare. În plus, foarte importante sunt și regulile de igienă a genelor pentru a nu afecta sănătatea ochilor. Despre cest subiect am discutat cu lash-experta Anita Jebelean.
Anita Jebelean

Genele false sunt un atribut indispensabil al unei imagini perfecte. Ele subliniază în mod eficient frumusețea naturală a ochilor și oferă încredere. Carantina a dat mari bătăi de cap femeilor și la capitolul îngrijire și igienizare a genelor, iar specialista vine cu câteva sfaturi de aur.

Dacă nu ați reușit înainte de carantină să vă adresați la specialist pentru îndepărtarea genelor, recomand să fim atente atunci când facem acest lucru acasă. Să nu le îndepărtăm prin bruscare, rupere sau cu uleiuri. Ar fi bine ca fiecare să își contacteze meșterul pentru le recomanda produsele necesare, un mini kit de îndepărtare a extensiilor format din remover profesional și accesoriile potrivite.


Dacă extensiile ce le-am avut anterior au fost aplicate corect, în mod normal nu avem altceva de făcut decât să le întreținem curate. Putem folosi un ser pentru gene care le va hrăni și hidrata corespunzător.

Aspectul frumos al extensiilor de gene se păstrează doar printr-o îngrijire corectă, iar unele greșeli pe care le facem în condiții casnice pot cauza deteriorarea sau căderea acestora.


Câteva dintre cele mai întâlnite greșeli pe care fetele le fac acasă ar fi faptul că:

  • Folosesc eyeliner sau rimel ( deși noi nu le recomandăm) și nu îl curăță bine de pe gene atunci când îndepărtează machiajul.
  • Atunci când dormim pe burtă deteriorăm prematur extensiile, de aceea ar fi bine să adoptăm mai rar această poziție de somn.
  • O altă greșeală ar fi faptul că, multe femei, chiar și dintre clientele mele au tendința de a se juca cu genele mai ales când sunt puțin crescute.

 Îngrijirea corectă ne ajută să păstrăm genele mai mult timp frumoase și cu mai puține goluri. Anita este și ea adepta extensiilor de gene. Pentru femeile care se întreabă dacă trebuie să facă pauză între proceduri, specialista vine cu un răspuns.

 Sinceră să fiu, sunt și eu purtătoare de extensii de gene de mai mulți ani și nu am făcut niciodată pauze. Atâta timp cât sunt aplicate corect, extensiile pot fi purtate ani de zile și nu ne afectează negativ genele naturale. Dacă dintr-un anumit motiv genele noastre au fost traumatizate sau rupte, singurul lucru pe care îl putem face este să folosim tratamente adecvate pentru regenerarea mai rapidă sau efectiv să așteptăm. Deoarece, genele noastre naturale au un ciclu de regenerare de la 90-120 de zile, respectiv după asta le vom avea înapoi pe toate.

Extensiile de ochi sunt frumoase și confortabile. Și dacă aveți grijă de ele acasă corect, atunci puteți prelungi perioada de înfrumusețare cu cel puțin 7 zile.

Pentru a întreține genele cât mai mult timp intacte, recomand să le păstrăm mereu  spălate si pieptănate! Poate nu toți știu dar, atunci când sunt spălate bine, genele au o rezistență mai bună, nu se răsucesc, nu se încâlcesc și evităm astfel riscurile unei infecții oculare.


Pandemia cred că ne-a afectat pe fiecare dintre noi într-un anumit mod ! Sincer, îmi foarte dor să mă întorc la lucru, le duc lipsa clientelor și cred că este reciproc . În tot acest timp însă am comunicat cu ele și le-am ținut la curent cu toate noutățile. Până se ameliorează situația și ieșim din carantină este important să respectăm regulile, să stăm în casă și să ne bucurăm de momentele petrecute cu familia.

Anita jebelean

Eu în schimb, acum am mai mult timp pentru a mă perfecționa și pune la punct câteva proiecte interesante.

Anita Jebelean este lash-artista care și-a construit o carieră de succes departe de casă. Participă anual la cele mai mari competiții de acest gen, iar în Germania unde activează a obținut de-a lungul timpului mai multe premii, dar nu se oprește aici. Spune ca își dorește sa se perfecționeze încontinuu, sa învețe tehnici noi, totodată să poată transmite și la alții dorința și pasiunea pentru ceea ce face.     

Citește și- https://isecrete.com/germania-casa-departe-de-casa-pentru-anita-jebelean-din-romania-care-si-a-vazut-visul-cu-ochii/

Vezi galeria foto!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6