Germania, casa departe de casă pentru Anita Jebelean din România care și-a văzut visul cu ochii!

Anita jebelean interviu

“Dacă acțiunile tale îi inspiră pe ceilalți să viseze mai mult, să învețe mai mult, să facă mai mult și să devină mai mult, atunci ești cu adevărat un lider.” John Quincy Adams

Anita Jebelean este una dintre româncele care a reușit să își vadă visul cu ochii. S-a mutat cu traiul în străinătate și a ajuns să profeseze în domeniul eyelash, departe în Germania.

Românca, în vârstă de 29 de ani, s-a mutat în Germania în 2018, după ce și-a început cariera în domeniul beauty la Timișoara, România.


În anul 2016, octombrie mai exact, am ales să învăț o nouă meserie. Deși am absolvit universitatea de economie și aș fi putut avea un job stabil, am ales să fac ceva pentru mine -fără șef sau program bine stabilit de alte persoane. Purtam de ceva timp extensii de gene și astfel, m-am gândit să încerc să îmi deschid propriul business. Au urmat multe cursuri de perfecționare iar în prezent am o paletă generoasă de servicii. Și de ce nu, vor urma și altele!

Ședințele de realizare a extensiilor de gene, tatuaje de sprâncene – microblading, este domeniul care a atras-o ca un magnet pe Anita dar și ritmul alert de dezvoltare a acestui aspect în domeniul beauty. A văzut potențialul oferit de această sferă și a zis că vrea să se bucure de o experiență cu totul nouă.

Am început în 2016 cu extensiile de gene, tatuaje de sprâncene – microblading. Au urmat cursul de îndepărtare de tatuaje phiremoval. Curs de trainer. Am pregătit specialiști în materie de extensii de gene iar în prezent sunt trainer internațional la Angel Lash & Brow Academy by Francesca Nappi, din Îtalia! Sunt singurul trainer pentru Germania. Sunt membră Phiacademy în calitate de specialist Royal Artist la Philashes și Royal Artist la Phiremoval, a mai adăugat Anita.

Anita are în palmares premii valoroase de la zeci de campionate iar în 2018 a început să își personalizeze câteva produse. Este de părere că dorința și ambiția de a avea succes reprezintă principala caracteristică ce diferențiază directorii sau super profesioniștii de restul lumii.

Când m-am mutat în Germania, nu mi-aș fi putut imagina că e atât de greu să las totul în urmă și să încep totul de la zero. Pentru început, am hotărât să fac naveta între cele două țări, mai exact lucram două săptămâni în România și două săptămâni în Germania.

Fiind la începuturi și  obișnuită să primesc cliente acasă , în noua locație am avut o perioadă foarte grea până am reușit să construiesc ceva. Multe luni de așteptare dar a meritat. Marketingul “din vorbă-n vorbă” mi-a adus cliente și aici în Germania. În România merg doar din când în când, pentru a organiza cursuri pentru extensii de gene.


Pentru Anita drumul spre succes a fost un cumul de experiențe. A reușit să treacă și singură peste momente grele, dar a acceptat și a primit și ajutor din partea celorlalți.

Succesul… nu știu dacă am descoperit un anume secret al succesului, știu doar că prin multă muncă, perseverență și ambiție poți ajunge să fii bun în ceea ce faci. Mereu trebuie să te documentezi, să fii la curent cu tot ceea ce apare nou în domeniu – doar așa reușești să ai succes. Și, bineînțeles să ai alături oameni care cred în tine și te susțin necondiționat, atunci poți într-adevăr să ajungi la succesul propus!

Clientele Anitei beneficiază de servicii de calitate: extensii de gene, laminarea genelor și a sprâncenelor, îndepărtarea profesionistă Phiremoval a tatuajelor, microblading. Anita împărtășește experiența sa și altor femei dornice să-și încerce aptitudinile în acest domeniu, oferind cursuri de bază dar și avansate pentru extensia genelor și cursuri de laminare.

Facebook/ https://www.facebook.com/anita.jebelean

Vezi mai jos galeria foto!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6