div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Înțărcăm sau nu copilul în post? Ce spune preotul Maxim Melinti.

Înțărcarea copilului este un moment important, atât pentru cel mic cât și pentru mamă.La ce vârstă este recomandat, cum se face corect, în ce perioadă etc. Sunt doar câteva dintre întrebările ce le macină pe femei atunci când vine vorba de acest subiect. Există și o mulțime de mituri care spun că copilul nu trebuie înțărcat în post. Ce părere are preotul Maxim Melinti, citește în continuare.

În cadrul unei emisiuni televizate, preotul Maxim Melinti a răspuns la una dintre cele mai frecvente întrebări ale mămicilor: ”înțărcarea copilului în perioada postului, e bine sau nu ”?

Cum ajungem în pragul postului cum primesc mesaje: ” părinte, ce să fac, poate fi înțărcat copilul? Zic dar ce mă întrebați pe mine, eu nu sunt medicul de familie , eu nu sunt specialist în domeniul respectiv“.

…Dacă îl iai de la sân se deoache…ce are una cu alta? Copilul trebuie să fie alimentat, mama cred că simte mai bine când acesta trebuie să fie oprit de la sân și să treacă la terci, alimentație mult mai matură. Dar, nu are nici o treabă deochiul sau biserica în lucrul acesta.Din contra, eu încurajez dragii mei, aveți grijă de alimentația voastră, mâncați sănătos, evitați chips-urile, băuturile carbogazoase. Și învățați și copii acest lucru.Nu are nici o treabă cu deochiul, susține preotul.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Bebeluși & Copii

Zgomotul produs de copiii gălăgioși: soluții pentru vecini. Interviu cu psihologul Viorica Șaitan.

Unde se termină libertatea cuiva, libertatea înțeleasă sub forma sintagmei „la mine în casă fac ce vreau”?Trăim într-un mediu social în care vrem să ne simțim confortabil, respectați, apreciați pentru ceea ce facem, să nu ni se încalce anumite norme și valori. Aici vin cu o altă sintagmă „nu face altora ce nu ai vrea să-ți facă ție”.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6