Publicații
Recente
Dacă stau acasă să am grijă de copii nu înseamnă ca voi degrada!
A fi mamă înseamnă a face o alegere înțeleaptă, iar dacă cea mai înțeleaptă alegere pentru tine și pentru puiul tău este să stai acasă, atunci fă acest lucru cu mândrie și nu te lăsa afectată de gurile celor din jurul tău.
Labioplastia, operaţia care rejuvenează zona intimă a femeilor
. În ultimii ani s-a intensificat cererea acestora pentru intervenţia de rejuvenare a acestei zone. Chirurgul estetician Iancu Morad explică metodele prin care se realizează labioplastia, cosmetizarea şi întinerirea zonei genitale.
Depresia postanatală este dureroasă şi extenuantă pentru mame. Află cum faci față situației!
Depresia postanatală este dureroasă şi extenuantă pentru mame, tați și întreaga familie implicată. În mod curent, depresia se confundă cu starea așa numită ”baby blues”, o tristețe din cauze exclusiv hormonale, caracteristică perioadei de după naștere.
Elena Suruceanu: „Succesul nu vine de la sine, ci se clădește prin vocație, pasiune și muncă”! (VIDEO)
Fascinată de arta frumuseții, Elena Suruceanu Lash și Lami maker își găsește inspirația în persoanele care au ghidat-o de-a lungul carierei. O motivează acel „wow” pe care îl rostește clienta la final.
Își trăiesc dragostea în fiecare zi. Cuplul Alisia și Vitalie Braga dezvăluie secretele unei relații fericite de peste 20 de ani!
Hairstylista Alisia Braga susține că Nu există relații perfecte , ci oameni care au învățat să nu renunțe unul la celălalt,indiferent de circumstanțe!
Regula de aur pentru ca o dietă să dea rezultate. Sfatul nutriționistului
Unul dintre acestea este testarea cardiometabolică, o analiză complexă destinată celor care vor să înceapă un proces de slăbire corect, combinat cu dietă şi sport. Aceasta este o investigaţie recunoscută internaţional ca fiind „standard de aur“ pentru măsurarea parametrilor fiziologici ce caracterizează capacitatea de efort şi performanţă a unei persoane.
A slăbit 65 de kilograme după ce iubitul i-a spus că este grasă
Hayley Westoby, în vârstă de 28 de ani dezvăluie că un meniu zilnic planificat cu atenţie şi un program riguros de antrenamente au ajutat-o să slăbească aproape jumătate din greutatea corpului,
Cu ce asortezi cămașa albă? Îți prezentăm 10 stiluri diferite.
Simplă, clasică şi mereu gata să ne scoată în lumină, va rămâne o piesă vestimentară versatilă printre miile de trenduri. Alege să o porţi la birou sau într-o zi de weekend şi radiază prin mulţime!
Oamenii care au câini sunt mai fericiţi!
Orice animal de companie îţi oferă iubire necondiţionată, însă câinele are un mod special de a-ţi arăta cât de mult te preţuieşte. Chiar dacă nu-ţi dai seama, prezenţa lui în viaţa ta este o terapie care te ajută zi de zi să vezi lumea cu alţi ochi, să fii mai bun, mai tolerant şi mai responsabil.
Sexul de dimineaţă, mai eficient decât cafeaua
Mâncatul şi sexul sunt două dintre activităţile principale care ne fac ziua mai frumoasă. În urma unui studiu s-a descoperit că aceste activităţi pot reduce stresul şi îmbunătăţesc dispoziţia. În timpul sexului se elimină oxitocina, care are efecte incredibile asupra corpului şi, mai mult, ne face să ne apropiem mai mult de partener, iar după sex parcă radiezi.

În spatele oricărei femei de succes se află un bărbat iubitor

Sharing is Caring 💕😘
Toată lumea este obișnuită cu faptul că un bărbat este un susținător al familiei, el munceşte și aduce hrană în casă. Soția în acest sistem este protectorul casei și ar trebui să-şi inspire și să-şi susțină soțul. În lumea modernă, familia a încetat să fie complet patriarhală. Din ce în ce mai multe dintre ele lucrează chiar și după nașterea copiilor.

Nu este surprinzător faptul că femeile au devenit mai libere și au început să-și dea seama în întregime potențialul lor ascuns. Acest lucru a schimbat ușor conceptele canonice ale familiei și relația dintre soț și soție. Acum nu numai soția trebuie să fie o muză și o inspirație.Un soț bun îşi ajută soția în orice, o sprijină și o încurajează.

Cum să îţi faci soţia fericită

Învață să o apreciezi. Uită-te mai atent la ceea ce face soția ta. Nu contează ce face: are grijă de familie sau își construiește propria afacere. Gândește-te la cât de importantă este pentru ea și cum te afectează. Învaţă să apreciezi munca ei și observă cât de bravo este. De aici începe grija soţului.

Nu uita să o lauzi. Este important pentru noi toți să auzim cuvinte încurajatoare. Încearcă să spui cel puțin ocazional cât de mândru eşti de ceea ce face ea. Vei vedea că de aici va înflori. Anume susţinerea iubitului îi dă unei femei aripi să zboare. Aminteşte-ţi de câte ori ea a făcut acest lucru pentru tine.

Pune-i întrebări. Întreabă-ți soția cum a fost ziua ei, ce a fost interesant. Crede-mă, are ceva de spus și va fi bucuroasă să vorbească despre asta. Este foarte important ca oamenii să vorbească despre ei înșiși și suntem încântați când cineva ne ascultă. Întreabă-o despre sentimentele ei, dacă este obosită, arată-ţi grijă obișnuită. Toate aceste mici lucruri vă vor întări relația și vă vor aduce plăcere ambilor.

Ajută-o să se relaxeze. Să îţi spunem un secret: nu numai oamenii se obosesc la locul de muncă. Dacă vezi că iubita ta s-a întors acasă obosită, fă-i o mică surpriză. Fă-i un masaj, mângâie-i picioarele obosite, pregăteşte-i un ceai delicios – toate acestea sunt gesturi foarte valoroase, crede-mă.

Ai grijă de tine. Nu numai bărbații sunt încântați să-și vadă soțiile bine îngrijite și frumoase. Ai grijă de aspectul tău. O tunsoare aranjată nu a stricat pe nimeni.

Arată-i sentimentele. Pentru femei este important atunci când cineva îşi împărtăşeşte sentimentele. Nu ascunde de femeia ta ceea ce simți cu adevărat. Discuțiile deschise vă vor face mai buni pe ambii şi vă vor întâri familia. În plus, ajută la construirea încrederii, fără de care nimic nu poate exista.

Surprinde-o. Intimitatea este o parte importantă a vieții de familie. Când în pat totul este bine, atunci imediat există forțe, inspirație și bucurie. Deci, nu vă fie frică să experimentați și să vă arătați imaginația.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 0 / 5. Numărul de voturi: 0

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
TAGS
Sharing is Caring 💕😘

postări relevante

postări recente

Top citite

Scroll to Top

Comandați un Site Web sau un Blog Personal!

Lăsați o cerere

Completați formularul și revenim cu o ofertă individuală!

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6