div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Iată ce poți face în acest weekend! Nu sta în casă pe 7-8 decembrie.

Dragele noastre, spunem Bun Venit magiei din luna cadourilor, luna zâmbetelor și probabil luna în care visăm mai mult decât o facem de obicei. Vă propunem să nu stați în casă în acest weekend. Vedeți câteva evenimente ce vă vor relaxa sau vă vor învăța ceva.

1 decembrie – 19 ianuarie – în Scuarul Teatrului de Operă și Balet 

Atmosfera de Crăciun ne aduce bucurie şi ne aminteşte cu precădere de anii copilăriei, de emoţia aşteptării împodobirii bradului, de clipa la care visăm să-l întâlnim pe Moş Crăciun. Începând cu 1 decembrie 2019 şi până pe 19 ianuarie 2020, între orele 10:00 şi 23:00, mergi cu cei dragi în Scuarul Teatrului de Operă și Balet să descoperi magia sărbătorilor de iarnă. 

Sâmbătă, 7 decembrie – „Lebkuchen – tradiție germană de Crăciun”.

Sâmbătă, 7 decembrie ora 11.00, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, în colaborare cu A.O. Casa Germană „Hoffnung” din Republica Moldova, organizează ediția a II-a a masterclass-ului deliciilor tradițonale germane, cu genericul „Lebkuchen – tradiție germană de Crăciun”. Dulciurile „Lebkuchen” sunt turte dulci preparate cu ocazia sărbătorii Crăciunului, alături de alte specialități precum Stollen, Printen, Marzipan, Spekulatius, Lebkuchenhaus etc.

Duminică, 8 decembrie – „International Charity Bazaar”

„International Charity Bazaar” unește, pentru o zi, comunitățile naționale și internaționale, pentru a vedea obiceiuri legate de sărbătorile de iarnă din întreaga lume. Evenimentul e caritabil, toate donațiile acumulate vor fi distribuite sub formă de granturi organizațiilor non-guvernamentale care implementează proiecte de susținere a copiilor și a femeilor din grupuri social- vulnerabile. Ambasadele și organizațiile internaționale acreditate în Moldova, organizațiile de caritate,  producătorii locali și meșteri populari participă la târg. Astfel, vizitatorii vor face înconjurul lumii, fără a ieși din Chișinău. La Charity Bazaar veți găsi produse alimentare, băuturi, cadouri cu tematica sărbătorilor de iarnă, bucate internaționale și veți avea șansa să câștigați premii fantastice la tombolă.

Duminică, 8 decembrie – Spectacol “Câinii cu colaci în coadă”

Teatrul Republican de Păpuși „Licurici” invită toții copiii la spectacolul “Câinii cu colaci în coadă” în regia lui Leonid Cebotari.

Echipa isecrete.com vă dorește o săptămână reușită și un weekend plin de emoții!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6