div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Iată care sunt cele mai puternice afrodiziace naturale!

Ciocolata, căpşunile, mierea, bananele şi scorţişoara sunt câteva dintre cele mai cunoscute afrodiziace naturale. Însă cum trebuie să le consumi pentru ca acestea să-şi facă efectul?

Un studiu realizat acum cinci ani a arătat că femeile care consumă câte un măr pe zi influenţează în bine viaţa sexuală. Aşadar, secretul succesului acestor alimente este să le incluzi în alimentaţia zilnică sau săptămânală, nu să le consumi foarte rar. În plus, toate opţiunile sunt sănătatoase şi benefice pentru întregul organism, aşa că vei puncta la mai multe capitole.

Şofranul

Este considerat aurul roşu al condimentelor. Şofranul înfloreşte o dată pe an, timp de o săptămână. Se extrag cele 3 stamine ale fiecărei flori, care sunt apoi uscate. Din acest motiv, şofranul de calitate are un preţ mai ridicat faţă de cel căruia i se adaugă chimicale. Calităţile afrodiziace ale şofranului au fost observate încă din timpul Cleopatrei, când acesta era folosit în faimoasele ei băi cu lapte în care era infuzat şofranul. De altfel, şi în prezent, pentru accentuarea aromei şofranului, acesta trebuie ţinut puţin în lapte sau apă caldă.

Ardeiul iute

Reacţiile chimice care se produc atunci când ardeii iuţi sunt consumaţi sunt eficiente, dar şi foarte uşor de explicat. Aceştia conţin o substanţă numită capsaicină (cea care dă gustul picant) şi care stimulează terminaţiile nervoase ale limbii, care eliberează epinefrină (adrenalină). Aceasta accelerează bătăile inimii şi eliberează endorfine – un drog natural prezent în organism.

Bananele

Bananele pe care deja unii dintre noi le consumă cu regularitate? Da! Bananele sunt votate în unanimitate ca fiind alimentele cu efect afrodiziac. Şi asta datorită vitaminelor B şi a potasiului, care ajută organismul să creeze hormoni de reproducere. Însă un efect interesant îl produce şi includerea bananei în deserturi precum chec cu banane, aşa că merită să încerci acest dulce atât de  uşor de realizat.

Cafeaua

O consumăm zilnic pentru că ne trezeşte simţurile, prin accelerarea circulaţiei sanguine şi a bătăilor inimii. Iar la simţuri includem şi libidoul. În acelaşi timp, obiceiul în sine de a bea cafea ne ajută să ne relaxăm.

Sursa- https://www.avantaje.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Relații&cuplu

 Află care sunt pericolele ce pot apărea dacă nu faceți sex o perioadă mai lungă

Absenţa sexului într-o relaţie poate avea numeroase efecte asupra ambilor parteneri, iar unele dintre ele pot ameninţa însăşi fundaţia cuplului. Descoperă care sunt cele mai grave 6 pericole pentru cuplu dacă nu faceţi sex o perioadă mai lungă. Studiile despre sexualitatea în cuplu au descoperit o legătură clară între fericire şi frecvenţa sexului. Cuplurile fericite

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6