[geot country="Romania"] [/geot]

Hairtylista Doinela Cecan, despre carieră, succes și motivație!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki
doinela cecan

  „Zâmbetul este cel mai eficient truc de frumuseţe” !

Hairstylist desăvârşit și o persoană puternică, Doinela Cecan este exemplul femeii de succes care îmbină perfecţionismul şi ambiţia cu pasiunea pentru domeniul frumuseții. Este imaginea specialistului care munceşte, se specializează constant şi se dedică trup şi suflet activităţii sale.

Doinela Cecan are un renume binemeritat în acest domeniu. O recomandă pasiunea, profesionalismul, calitatea impecabilă a serviciilor și nu în ultimul rând, dorința continuă de perfecționare.

Nu e un secret că femeile au pus întotdeauna accent pe aspectul fizic. De aici o exigență din ce în ce mai ridicată în beauty – un domeniu îndrăgit de Doinela încă din copilărie. E o dovadă în plus că bazele succesului în orice activitate stau de multe ori într-o mare pasiune cultivată și îmbrățișată cu toată inima.

Cariera mea a început acum 13 ani, după studiile în R. Moldova au urmat altele în Rusia, Dubai și alte țări unde mergeam la calificări 1-2 ori pe an. Am ales anume acest domeniu pentru că îmi plac provocările și experiențele zilnice pe care le obții din discuțiile cu oamenii. În același timp, am fost mereu o persoană de artă, am simțit asta încă de mică. Dar, cel mai mult ador emoțiile clientelor la sfârșitul lucrărilor.

Își așteaptă clienții la propriul salon de frumusețe în Chișinău într-o atmosferă caldă și prietenoasă, cu servicii de calitate înaltă. Doinela susține că în acest domeniu, drumul i-a fost marcat nu doar de pasiune, ci și de curajul de a începe o activitate proprie, precum și de multă muncă.

Salonul este locul meu de suflet, a doua casă unde revin de fiecare dată cu drag pentru că îmi iubesc clienții, ceea ce fac și de asta nu aș putea renunța la ei. Când sunt plecată rămâne colega mea care, are grijă să fie totul bine.

Acum, pe lângă salonul din Chișinău activez și în Germania doar cu clienții mei pe care îi deservesc de mult timp. E un fel de frizer mobil(adică privat). De asemenea, mai fac și training-uri peste hotare pentru o companie braziliană.

Desigur planuri de viitor am multe. Așa cum mă consider o persoană mereu cu aspirații și dorințe mari de creștere, aș vrea mai mult să călătoresc și să fiu la curent cu cele mai noi tendințe din domeniul hairstyle. Să pot pune în practică acasă tehnici diferite astfel încât, clientele să se bucure mereu de un păr sănătos și cu un aspect frumos. Sunt sigură că, munca și perseverența de a obține mai mult îmi vor deschide ușile către oportunități bune.

Vezi galeria foto!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Beauty
Mîndrilă Alina

O poveste minunată a succesului cu Elena Nicolaev-moldoveanca care și-a câștigat un renume în lumea frumuseții, fiind în Germania

Moldoveanca Elena Nicolaev, frumoasă la chip și suflet, o fire puternică și muncitoare, a găsit curajul acum câțiva ani să se mute cu traiul în altă țară. Și-a găsit vocația în industria frumuseții, iar nopțile nedormite și ambiția de a reuși să ajungă acolo unde își dorește, i-a demonstrat că nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6