Publicații
Recente
Dacă stau acasă să am grijă de copii nu înseamnă ca voi degrada!
A fi mamă înseamnă a face o alegere înțeleaptă, iar dacă cea mai înțeleaptă alegere pentru tine și pentru puiul tău este să stai acasă, atunci fă acest lucru cu mândrie și nu te lăsa afectată de gurile celor din jurul tău.
Labioplastia, operaţia care rejuvenează zona intimă a femeilor
. În ultimii ani s-a intensificat cererea acestora pentru intervenţia de rejuvenare a acestei zone. Chirurgul estetician Iancu Morad explică metodele prin care se realizează labioplastia, cosmetizarea şi întinerirea zonei genitale.
Depresia postanatală este dureroasă şi extenuantă pentru mame. Află cum faci față situației!
Depresia postanatală este dureroasă şi extenuantă pentru mame, tați și întreaga familie implicată. În mod curent, depresia se confundă cu starea așa numită ”baby blues”, o tristețe din cauze exclusiv hormonale, caracteristică perioadei de după naștere.
Elena Suruceanu: „Succesul nu vine de la sine, ci se clădește prin vocație, pasiune și muncă”! (VIDEO)
Fascinată de arta frumuseții, Elena Suruceanu Lash și Lami maker își găsește inspirația în persoanele care au ghidat-o de-a lungul carierei. O motivează acel „wow” pe care îl rostește clienta la final.
Își trăiesc dragostea în fiecare zi. Cuplul Alisia și Vitalie Braga dezvăluie secretele unei relații fericite de peste 20 de ani!
Hairstylista Alisia Braga susține că Nu există relații perfecte , ci oameni care au învățat să nu renunțe unul la celălalt,indiferent de circumstanțe!
Regula de aur pentru ca o dietă să dea rezultate. Sfatul nutriționistului
Unul dintre acestea este testarea cardiometabolică, o analiză complexă destinată celor care vor să înceapă un proces de slăbire corect, combinat cu dietă şi sport. Aceasta este o investigaţie recunoscută internaţional ca fiind „standard de aur“ pentru măsurarea parametrilor fiziologici ce caracterizează capacitatea de efort şi performanţă a unei persoane.
A slăbit 65 de kilograme după ce iubitul i-a spus că este grasă
Hayley Westoby, în vârstă de 28 de ani dezvăluie că un meniu zilnic planificat cu atenţie şi un program riguros de antrenamente au ajutat-o să slăbească aproape jumătate din greutatea corpului,
Cu ce asortezi cămașa albă? Îți prezentăm 10 stiluri diferite.
Simplă, clasică şi mereu gata să ne scoată în lumină, va rămâne o piesă vestimentară versatilă printre miile de trenduri. Alege să o porţi la birou sau într-o zi de weekend şi radiază prin mulţime!
Oamenii care au câini sunt mai fericiţi!
Orice animal de companie îţi oferă iubire necondiţionată, însă câinele are un mod special de a-ţi arăta cât de mult te preţuieşte. Chiar dacă nu-ţi dai seama, prezenţa lui în viaţa ta este o terapie care te ajută zi de zi să vezi lumea cu alţi ochi, să fii mai bun, mai tolerant şi mai responsabil.
Sexul de dimineaţă, mai eficient decât cafeaua
Mâncatul şi sexul sunt două dintre activităţile principale care ne fac ziua mai frumoasă. În urma unui studiu s-a descoperit că aceste activităţi pot reduce stresul şi îmbunătăţesc dispoziţia. În timpul sexului se elimină oxitocina, care are efecte incredibile asupra corpului şi, mai mult, ne face să ne apropiem mai mult de partener, iar după sex parcă radiezi.

Hairtylista Doinela Cecan, despre carieră, succes și motivație!

Sharing is Caring 💕😘
doinela cecan

  „Zâmbetul este cel mai eficient truc de frumuseţe” !

Hairstylist desăvârşit și o persoană puternică, Doinela Cecan este exemplul femeii de succes care îmbină perfecţionismul şi ambiţia cu pasiunea pentru domeniul frumuseții. Este imaginea specialistului care munceşte, se specializează constant şi se dedică trup şi suflet activităţii sale.

Doinela Cecan are un renume binemeritat în acest domeniu. O recomandă pasiunea, profesionalismul, calitatea impecabilă a serviciilor și nu în ultimul rând, dorința continuă de perfecționare.

Nu e un secret că femeile au pus întotdeauna accent pe aspectul fizic. De aici o exigență din ce în ce mai ridicată în beauty – un domeniu îndrăgit de Doinela încă din copilărie. E o dovadă în plus că bazele succesului în orice activitate stau de multe ori într-o mare pasiune cultivată și îmbrățișată cu toată inima.

Cariera mea a început acum 13 ani, după studiile în R. Moldova au urmat altele în Rusia, Dubai și alte țări unde mergeam la calificări 1-2 ori pe an. Am ales anume acest domeniu pentru că îmi plac provocările și experiențele zilnice pe care le obții din discuțiile cu oamenii. În același timp, am fost mereu o persoană de artă, am simțit asta încă de mică. Dar, cel mai mult ador emoțiile clientelor la sfârșitul lucrărilor.

Își așteaptă clienții la propriul salon de frumusețe în Chișinău într-o atmosferă caldă și prietenoasă, cu servicii de calitate înaltă. Doinela susține că în acest domeniu, drumul i-a fost marcat nu doar de pasiune, ci și de curajul de a începe o activitate proprie, precum și de multă muncă.

Salonul este locul meu de suflet, a doua casă unde revin de fiecare dată cu drag pentru că îmi iubesc clienții, ceea ce fac și de asta nu aș putea renunța la ei. Când sunt plecată rămâne colega mea care, are grijă să fie totul bine.

Acum, pe lângă salonul din Chișinău activez și în Germania doar cu clienții mei pe care îi deservesc de mult timp. E un fel de frizer mobil(adică privat). De asemenea, mai fac și training-uri peste hotare pentru o companie braziliană.

Desigur planuri de viitor am multe. Așa cum mă consider o persoană mereu cu aspirații și dorințe mari de creștere, aș vrea mai mult să călătoresc și să fiu la curent cu cele mai noi tendințe din domeniul hairstyle. Să pot pune în practică acasă tehnici diferite astfel încât, clientele să se bucure mereu de un păr sănătos și cu un aspect frumos. Sunt sigură că, munca și perseverența de a obține mai mult îmi vor deschide ușile către oportunități bune.

Vezi galeria foto!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 3.5 / 5. Numărul de voturi: 6

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
TAGS
Sharing is Caring 💕😘

postări relevante

postări recente

Top citite

Scroll to Top

Comandați un Site Web sau un Blog Personal!

Lăsați o cerere

Completați formularul și revenim cu o ofertă individuală!

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6