Hairstylista și make-up artista Constanța Mizerniuc:’’Domeniul frumuseții mi se potrivește ca o mănușă’’

constanța mizerniuc

Constanța Mizerniuc: “Dincolo de nenumăratele concursuri și premii câștigate – cea mai mare satisfacție este să știu că în lumea mea mică…pot schimba vieți!”

Constanța Mizerniuc este top hair specialist și make-up artist. Am discutat cu ea și am aflat că este îndrăgostită până peste cap de munca sa fiindcă după spusele ei, ar coafa și machia zi și noapte. Astăzi are jobul pe care îl iubește fiindcă asta și-a dorit să facă tot timpul.

S-a regăsit în acest domeniu chiar dacă a absolvit contabilitatea . Constanța este o persoană foarte perseverentă și ține mult la dezvolarea profesională, iar pentru voi, dragele noastre, are câteva sfaturi foarte bune.

Întotdeauna mi-au plăcut lucrurile care țin de domeniul artei, frumuseții, stil. Părinții însă au insistat să studiez contabilitatea. Apoi, totuși am realizat că vreau să fac ceea ce îmi place cel mai mult – coafuri și machiaje. Primul curs de bază l-am făcut la Cristina Botnarenco,  o specialistă talentată care mi-a cultivat dragostea pentru frumos, am învățat multe secrete și informații interesante”.

 În domeniul hair beauty nu prea există CV-uri, aici sunt practicate stagiile și testul la fața locului.  Experiența a căpătat-o pe parcursul anilor. Constanța a investit în seminare, workshop-uri și training-uri.

Am fost în Moscova la perfecționări ce ține de domeniul hairstyle, iar la noi în țară am participat la masterclass-uri pentru make-up. Seminarele online la fel m-au ajutat foarte mult, am ales specialiști de peste hotare cunoscuți pentru succesele lor și care ar putea să vină cu informații inovative pentru mine”.

Momentul preferat în timpul orele de muncă este atunci când aranjează părul sau realizează machiaje. Ar face asta toată ziua, de dimineață și până seara! Aduce în fiecare zi zâmbetul pe chipul clientelor care vor să-și schimbe viața printr-o tunsoare, machiaj sau un nou look. Constanța susține că este foarte important să faci totul cu dragoste, implicare și responsabilitate, astfel lucrurile vor decurge bine.

Mă inspiră fericirea clientelor după ce văd rezultatul final și plăcerea lor de a s e privi în oglindă. Iubesc la nebunie ceea ce fac și chiar dacă la început nu știam unde mă va duce pasiunea pentru beauty, acum pot spune cu siguranță că este unul deosebit, plin de provocări și experiențe inedite”.

 Ce calităţi trebuie să aibă un hairstylist și makeup artist pentru a reuşi în meseria asta?

 ”În primul rând, abilitatea de a asculta, un alt atu esenţial este creativitatea dar şi dorinţa continuă de a se perfecţiona. Trebuie să ai o atitudine pozitivă, să îţi onorezi programările, să rămâi calm în situaţii mai puţin plăcute”.

Alături de Constanța, mereu a fost persoana dragă care, mai mult ca oricine, a crezut în reușitele, talentul și dorințele ei.

Am avut toată susținerea iubitului meu. Asta m-a ajutat să merg cu încredere spre realizarea visului. A fost cel care m-a încurajat să nu renunț, ci să muncesc zi de zi dacă îmi doresc să devin un specialist bun. Este important să avem pe cineva alături care crede în noi și indiferent de circumstanțe, trăiesc împreună fiecare clipă de bucurie sau dezămăgire”.

Pentru Constanța, domeniul beauty este un fel de filosofie personală. Consideră că trebuie să fie mereu în pas cu realitatea, cu schimbările care se produc în industrie. De aici reiese un alt motto pe care îl folosește zi de zi: a educa înseamnă a te informa.

Ce trenduri avem în 2020 în materie de makeup și hairstyle?

“NATURALEȚE” este cuvântul cheie ce stă la baza unui look fresh în aceast sezon. Se poartă tenul cu un aspect sănătos, un fond de ten foarte lejer doar să uniformizăm unele imperfecțiuni. Tonurile neutre de bej-maro sau albastru  în machiajul ochilor și al pomeților se completează foarte bine cu buze în nuanțe nude, roz pal sau vișiniu. Indiferent de preferinţe, e bine să alegem un make-up să se potrivească și să ne scoată în evidență atuurile.

 Se poartă coafurile nefinisate, cu fire lăsate libere. Împletiturile rămân în tendințe, dar trebuie să ținem cont că și acestea trebuie să fie lejere și texturate,  a mai adăugat specialista”.

Provocările meseriei.

Cred că, cea mai mare provocare este să reuşeşti să transformi persoana care stă pe scaun, atât fizic, cât şi psihic. Unele femei atât de mult sunt preocupate de familie și alte lucruri încât efectiv nu ştiu cât de frumoase sunt. Aici intervin eu și încerc cu ajutorul machiajului sau o nouă tunsoare/ culoare la păr să redescoperim finețea și feminitatea fiecărei cliente”.

Constanța, echipa isecrete îți urează succese mari în tot ce ți-ai propus.

Vezi galeria foto!

Contacte

Facebook/ Constanța Mizerniuc Make-Up & Hair Stylist

Instagram/ constanta_makeup_hairstylist

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6