Publicații
Recente
Marta Botnari, stilistă de gene: ’’Când tocmai te gândești să renunți, nu uita de ce ai început ’’!
Și-a transformat pasiunea pentru frumos într-o carieră plină de satisfacții. Fiecare curs de perfecționare este extrem de important pentru Marta. Iată de ce investește de fiecare dată când are posibilitate în noi cunoștințe alături de cei mai cunoscuți specialiști din domeniul beauty.
Viața neștiută a Mirelei Retegan, fondatoarea Zurli. A trecut printr-un divorț dureros: "Am plâns foarte mult"
Atunci eram tânără, nu aveam suficientă experiență din punctul ăsta de vedere. Mai pierdusem o relație, avem senzația că atât a fost… Dar viața m-a luat de mână și m-a dus în cele mai frumoase locuri din sufletul meu și din lumea largă și am învățat despre mine și despre ceilalți cât n-am crezut vreodată că aș putea să aflu
Scumpirea abuzivă a măştilor faciale va aduce amenzi uriaşe companiilor.
Dacă vom constata încălcarea regulilor de concurenţă, aşa cum ştiţi, companiile implicate riscă amenzi care pot ajunge până la 10% din cifra de afaceri.
Pneumolog, despre coronavirus: Nu trebuie creată panică, astfel de evenimente au mai fost. În 2018-2019 au murit de gripă 61.000 oameni
Din păcate nu avem un vaccin, dar măsurile de izolare şi aplicarea măsurilor de prevenţie sunt salutare. Populaţia trebuie informată, să ştie ce e virusul, cum se transmite, care e simptomatologia, ce măsuri trebuie să urmeze când apar astfel de cazuri în simptomatoligie”, a declarat medicul Gilda Popescu.
Imagini cu orașele fantomă din nordul Italiei. Zonele în care singurele mașini care mai circulă sunt cele ale carabinierilor(VIDEO)
Locuitorii dintr-un orașel de lângă Milano au făcut coadă în afara unui supermarket pentru a cumpăra mâncare, dar au fost informați că acesta a fost închis din ordinul primarului.
Moldovenii din Italia, speriați de coronavirus.
Moldovenii stabiliţi în Italia sunt speriaţi de pericolul contaminării cu virusul COVID-19, iar unii dintre ei se gândesc să revină acasă.
Remediul antic care reduce ridurile și conferă elasticitate pielii!
Utilizat mai ales în aromaterapie pentru efectul de calmare pe care îl are asupra corpului, dar și la nivel mental, Ylang-ylang combate eficient depresia, tensiunea arterială și anxietatea. Dar face minuni și în îngrijirea pielii.
Cum explici copilului că el nu poate mânca chipsuri, bomboane și alte alimente nesănătoase pe care le vede la alți copii?
Copilul nu are voie dulciuri? Nu mâncați dulciuri în fața lui, nu le țineți în casă.
Natalia Ostafii, contabila care a ''îmbrățișat'' meseria de beauty specialist
De meserie contabil și cu o experiență vastă în tot ceea ce înseamnă cifre și calcule, acum patru a decis să mai încerce ceva nou. Astfel, pe lista preferințelor s-a adăugat epilarea cu zahăr și laminarea genelor. Pentru ca este o provocare atât pe plan personal cât şi pe plan profesional, Natalia a ales un domeniu care azi o face fericită.
Un american de 107 ani și-a plimbat logodnica de 99 de ani cu o decapotabilă roşie! (VIDEO)
A cumpărat maşina de la medicul său și și-a împlinit visul.Noua sa logodnică, Anita Sampson, are 99 de ani: „De obicei ţin ochii închişi când urc cu el în maşină”, a glumit aceasta.

De ce mamele cu 3 copii pot fi mai stresate?

Sharing is Caring 💕😘

Maternitatea schimbă femeile: nu numai că acum trebuie să se gândească la altcineva în fiecare secundă a vieții, dar mamele fac lucruri pe care nu le-au făcut niciodată sau pe care credeau că nu le vor face niciodată. Așadar, cu fiecare copil în plus, volumul de muncă crește exponențial.

TODAY a efectuat un sondaj online privind nivelul de stres al mamelor la care au participat 7.164 de mame. S-a dovedit că, în medie, pe o scară de la 1 la 10, o mamă își evaluează nivelul de stres la 8,5.
75% dintre mămici au spus că simt presiunea de a fi „perfecte”. Alte motive includ lipsa de timp pentru a face tot ce este necesar (60%), menținerea în formă și atractivitatea (90%) și stresul cauzat de partenerii lor (46% au declarat că partenerii lor au provocat mai mult stres decât copiii lor).

Mamele recunosc: cea mai grea tranziție este atunci când apare cel de-al treilea copil

Bineînțeles, copiii au propriile lor contribuții la stresul mamei. Rezultatele arată că apogeul stresului pentru o mamă este atins atunci când numărul de copii ajunge la 3. Mamele raportează că trecerea de la un copil la 2 nu este o provocare foarte mare, dar când din 2 copii devin 3, lumea se transformă cu susul în jos.

Dacă vei deveni iar mămică, te vei bucura la fel de mult ca prima oară

În conformitate cu toate acestea, a avea mai mult de 3 copii ar trebui să fie pur și simplu imposibil de gestionat această situație. Dar, după cum se pare, lucrurile nu stau chiar așa. Mamele recunosc că atunci când au 4 sau mai mulți copii, devine o problemă de supraviețuire, fără să mai existe loc pentru perfecționism.

Deja de la al patrulea copil, multe mămici ajung să nu mai fie cuprinse de un sentiment așa puternic de panică, sar din băltoacă în băltoacă sau mănâncă uneori dulciuri înaintea meselor. Obișnuite cu efortul de zi cu zi necesar pentru a crește un copil, mămicilor nu le mai pasă atât de mult de părerile celor din jur și au o stare profundă de împlinire… iar abia atunci viața devine mai bună.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie 5 / 5. Numărul de voturi: 1

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
TAGS
Sharing is Caring 💕😘

postări relevante

postări recente

Top citite

Scroll to Top

Comandați un Site Web sau un Blog Personal!

Lăsați o cerere

Completați formularul și revenim cu o ofertă individuală!

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6