[geot country="Romania"] [/geot]

Nu vrei să te înșele iubitul? Iată ce trebuie să faci!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on odnoklassniki

Majoritatea bărbaţilor înşeală pentru că au nevoie de validarea masculinităţii lor. Vor să se simtă importanţi şi puternici, Aşadar, nu aştepta ca alte femei să îl complimenteze, ci asigură-te că se simte apreciat în relaţia cu tine şi că primeşte tot ce îşi doreşte din partea ta. Făcând acest lucru, el nu va mai fi tentat să caute validare în exterior.

Înainte de orice, cuplul ar trebui să discute despre ce înseamnă înșelatul, pentru că ar putea avea păreri diferite. De exemplu, unul dintre iubiți ar putea crede că nu este nimic rău să danseze sau să flirteze cu alții, în timp ce celălalt ar putea fi revoltat de acest comportament.

Fii cel mai bun prieten al lui

Cu cât sunteţi mai apropiaţi, cu atât şansele ca el să te înşele sunt mai mici. Dacă eşti cel mai bun prieten al lui, înseamnă că împărtăşiţi totul, aveţi hobby-uri comune, ştii absolut orice se întâmplă la munca lui, iar el ştie totul despre viaţa ta. Dacă te înşală, el va avea cel mai mult de pierdut şi, prin urmare, va fi mai puţin tentat să te trădeze.

Învaţă-l care sunt limitele peste care nu poţi trece

Uneori, este important să existe limite. Dacă fidelitatea şi loialitatea sunt foarte importante pentru a te simţi în siguranţă în relaţie, atunci spune-i! Mărturiseşte-i clar şi sincer că indiferent de iubirea şi respectul pe care i le porţi, nu vei accepta niciodată să fii înşelată.

Evoluaţi împreună şi surprinde-l

Evoluaţi împreună, dar şi separat. Este foarte important să creşti ca persoană şi să nu te dedici exclusiv relaţiei tale. Caută noi hobby-uri, cărţi, filme şi proiecte care îţi extind orizonturile şi te provoacă să ieşi din zona ta de confort. De asemenea, surprinde-l pe el, dar şi pe tine cu o schimbare. Încearcă coafuri noi, haine noi şi modele de machiaj noi. Mergeţi la un alt restaurant faţă de cel pe care îl frecventaţi de obicei sau încercaţi o nouă destinaţie de vacanţă.

Citeşte şi:  https://isecrete.com/lucruri-pe-care-doar-cuplurile-cu-o-conexiune-emotionala-puternica-le-fac/

Încurajează-l, susţine-l şi inspiră-l


Dacă se simte grozav în relaţia cu tine, atunci nu ar avea niciun motiv să se arunce în braţele altor femei. Îi va fi teamă să strice legătura uimitoare pe care o are cu tine. Îl vei încuraja şi îl vei inspira dacă te concentrezi asupra lucrurilor pozitive din relaţia voastră. În loc să-ţi fie frică că îl vei pierde, te poţi axa pe cât de uimitor e şi cât de bine face lucrurile. Aminteşte-ţi întotdeauna că lucrurile pe care ne concentram se înmulţesc!

Iubeşte-te şi preţuieşte-te


La urma urmei, cea mai importantă relaţie este cea pe care o ai cu tine însăţi. Dacă te iubeşti şi te respecţi, nu îţi va fi niciodată teamă că vei pierde iubirea. Dacă te iubeşti pe tine, atunci ai încredere că, chiar dacă vei fi înşelată, vei putea găsi un bărbat mai bun, care să te merite.
Aşa că, fii cel mai bun prieten al tău şi admiratorul tău numărul 1.

Arată-i că îl înțelegi

Partenerul tău are o mulțime de gânduri și sentimente pe care nu le împărtășește cu nimeni. Câștigă-i încrederea și arată-i că nu îl vei judeca, indiferent cât de diferit ar fi de tine. Fă-l să se deschidă în fața ta și să te considere cel mai bun prieten. Astfel va avea încredere să îți spună când ceva nu îl mai mulțumește, în speranța că amândoi veți găsi o rezolvare.

Nu fi geloasă

Dacă îl acuzi de infidelitate, nu vei face decât să îl îndepărtezi de tine. Gelozia este naturală, însă încearcă să nu îl faci să se simtă vinovat, ci iubit. Nu te supăra pe el, pentru că îl vei speria și îl vei face să nu mai aibă curaj să îți spună ce simte. Nu este eficient nici să îl ameninți cu despărțirea, pentru că nimeni nu vrea să trăiască cu o sabie deasupra capului, iar la un moment dat te va lăsa să pleci.


Sursa- https://clickpentrufemei.ro/ , https://www.unica.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6