Lucruri pe care doar cuplurile cu o conexiune emoțională puternică le fac

În ziua de astăzi, este destul de greu să mai ai o legătură puternică cu partenerul tău, mai ales când oamenii au tendința de a se concentra doar pe propria persoană și pe carieră. Însă, atunci când găsești acea persoană, este important să o ai lângă tine cât mai mult și să știi care sunt modurile prin care poți face să dureze relația voastră.

Dacă partenerul tău te ignoră și nu vrea să petreceți atât de mult timp împreună, este clar că relația voastră nu mai are un viitor și că cel mai bine ar fi ca fiecare să se concentreze pe propria persoană. O relație sănătoasă înseamnă una în care ai încredere în partener, amândoi vă doriți ca relația să funcționeze, dar mai ales, aveți și o conexiune puternică.

Așa că, venim în ajutorul tău și îți spunem care sunt cele 7 lucruri pe care cuplurile cu o conexiune puternică le fac:

1. Trebuie să te cunoști foarte bine

Avem tendința ca atunci când intrăm într-o relație, să ne concentrem doar pe partener și să ne neglijăm. Însă, acest lucru nu ar trebui să se întâmple. În momentul în care te cunoști foarte bine, știi și care îți sunt punctele slabe și cele puternice, dar mai ales, ești conștientă de momentele în care ești dispusă la compromisuri sau nu. Așa că, atunci când ești într-o relație, trebuie să te întrebi dacă persoana de lângă tine este potrivită pentru tine, dacă sentimentele tale sunt puternice, dar și poți face orice îți stă în putință pentru a face relația să funcționeze.

2. Să fii vulnerabilă

Vulnerabilitatea este un subiect extrem de dificil și destul de puțin discutat, însă atunci când îți arăți vulnerabilitatea, înseamnă că ești asumată și vrei ca persoana de lângă tine să te știe și în momente mai puțin bune. Fie că vorbim de respingere, dezamăgiri, infidelitate sau sentimente neîmpărtășite, aceste lucruri fac parte din viața noastră și tot ele ne determină să fim mai puternice pe zi ce trece. Așa că, dacă ambii parteneri își arată latura vulnerabilă, înseamnă să legătura dintre ei este una cu adevărat puternică.

3. Fii înțelegătoare

De foarte multe ori, nu acceptăm ca cei din jur să nu facă ceea ce le spunem. Însă, ar trebui să înțelegem faptul că suntem diferiți, și că oricât de mult am încerca să schimbăm un om, acest lucru nu se va putea întâmpla. Ce ar trebui să faci este să îți accepți partenerul așa cum este el deoarece imperfecțiunile sunt farmecul oricărei relații.

4. Arată-ți respectul

Într-o relație, respectul este un aspect extrem de important de care fiecare partener trebuie să țină cont. Ar trebui să îți tratezi partenerul așa cum ți-ai dori ca el să te trateze. Nu spunem că trebuie să îi schimbi modul în care vede lucrurile, ci doar să accepți ca aceste diferențe existente între voi sunt cele care v-au și adus împreună.

5. Apreciază-ți relația

Cuplurile care își protejează relația sunt cele care și rezistă extrem de mult timp. Atunci când te concentrezi doar pe propria persoană, relația nu poate funcționa. Obiectivul tău ar trebui ca tu să fii fericită prin intermediul relației pe care o ai și partenerului care îți este alături. Într-o relație în care ambii parteneri își împărtășesc idealurile este o relație care va dura cu siguranță.

6. Gândește-te că partenerul pe care îl ai este potrivit

De cele mai multe ori, nu suntem mulțumite cu ceea ce avem și vrem să obținem tot mai mult, pe zi ce trece. Însă, atunci când ai lângă tine persoana potrivită, nu mai ai motive pentru care să îți dorești altceva și să te simți nefericită. În momentul în care amândoi aveți planuri de viitor, eventual căsătorie, poate chiar și copil, este destul de clar faptul că vă concentrați pe consolidarea relației și vă doriți să fiți cât mai mult timp împreună. 

7. Fii o persoană de încredere

Din lista noastră, nu putea lipsi încrederea, care este cea care stă la baza oricărei relații. Este important să ai lângă tine un partener în care să ai încredere, să știi că te ascultă atunci când ai nevoie și să te poți baza atunci când întâmpini probleme. Greșelile sunt inevitabile într-o relație și nu ar trebui să te învinovățești, ci mai degrabă să înveți din ele. Și pe lângă asta, ar trebui să vorbești deschis cu partenerul tău dacă te simți nefericită și eventual să găsiți o soluție pentru a rezolva acest lucru.

Sursa- https://www.elle.ro/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Relații&cuplu

 Află care sunt pericolele ce pot apărea dacă nu faceți sex o perioadă mai lungă

Absenţa sexului într-o relaţie poate avea numeroase efecte asupra ambilor parteneri, iar unele dintre ele pot ameninţa însăşi fundaţia cuplului. Descoperă care sunt cele mai grave 6 pericole pentru cuplu dacă nu faceţi sex o perioadă mai lungă. Studiile despre sexualitatea în cuplu au descoperit o legătură clară între fericire şi frecvenţa sexului. Cuplurile fericite

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6