[geot country="Romania"] [/geot]

Coronavirus: Cursă contra cronometru pentru găsirea unui vaccin.

vaccin coronavirus
Cercetători din întreaga ume sunt în căutarea unui antidot împotriva nouui coronavirus din Wuhan care a băgat în carantină multe ţări europene. Britanicii au anunţat că au efectuat cu succes teste pe şoarecii de laborator.

Oameni de ştiinţă de la Imperial Colege din Londra au decarat că sunt foarte aproape de găsirea unui vaccin împotriva COVID-19.  Serul a fost testat cu succes pe şoarecii de laborator până acum şi ar urma să fie testat şi pe maimuţe, potrivit The Dailly Expres. 

Robin Shattock, speciallist în imunologie, şeful echipei britanice, a mai spus că ucrează împreună cu francezii de la laboratoarele din Paris pentru a testa vaccinul.  În cazul în care testele vor avea rezultatul scontat, vor începe testările clinice. Cel mai devreme un ser împotriva noului coronavirus va fi pe piaţă într-un an. 

Noul coronavirus a dus până acum la peste 4.600 de decese, cee mai mute în China şi la 120.000 de oameni infectaţi în întreaga lume.  Dintre ţările europene Italia, Spania, Franţa şi Marea Britanie sunt cele mai afectate. 

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Știri
Mîndrilă Alina

Obiceiuri și superstiții în Ajunul Crăciunului. Ce e bine să faci astăzi ca să îți meargă bine tot anul

Majoritatea bucatelor de pe masa de Crăciun sunt preparate din carne de porc, ceea ce simbolizează dorinţa de a avea un trai îmbelşugat. Tradiţional se servesc friptură şi cârnaţi de porc, sarmale, răcituri, bătute, peşte, dar şi fructe, dulciuri şi băuturi. În Moldova este atestat şi obiceiul de a mînca mămăligă în ziua de Crăciun, căreia îi sînt atribuite conotaţii magice.

Citește mai mult »

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6