Ce faci în acest weekend?

Vă invităm să nu stați acasă în acest weekend. Mergeți cu persoana dragă la teatru. Noi v-am pregătit o listă cu spectacolele care se vor juca în perioada 14-16 februarie, 2020.

De Ziua Îndrăgostiților, Teatrul Republican Luceafărul, prezintă spectacolul “Striptease masculin sau Goi-puşcă”, după Anthony McCarten. Este o tragicomedie în care avem ocazia să urmărim cum o problemă socială acționează asupra unui grup de indivizi, puși în situația să înfrunte, odată cu sărăcia, proprii demoni: frustrări, complexe, prejudecăți, inhibiții. Disperarea care îi cuprinde pe cei șase prieteni este pentru ei o provocare pentru a-și depăși propriile limite și a-și recâștiga încrederea în propriile forțe. Aventura lor începe la 18:00.

La Teatrul Național Mihai Eminescu, pe 14 februarie se va juca spectacolul “Aveți ceva de declarat”? de Georges Feydeau. Este o comedie montată și jucată pe scena Teatrului Național din Chișinău, iar spectacolul e unul extrem de hazliu, racordat la realitățile cotidiene până în cele mai mici replici. Este o producție teatrală plină de muzică, situaţii haioase și quiproquo-uri voioase, încântătoare – cum n-a văzut Parisul! Spectacolul începe la 18:00.

Cine vrea la o comedie – marca Teatrul Satiricus I.L.Caragiale? Se va pune în scenă piesa “Cerere în căsătorie”. Spectacolul are la bază două dintre piesele într-un act ale marelui dramaturg rus Anton P. Cehov: „Ursul” şi „Cerere în căsătorie”. Regizorul Sandu Grecu a structurat această lucrare scenică de o asemenea manieră încât cele două piese formează un tot întreg, converg spre aceeaşi idee artistică, se completează şi se îmbogăţesc reciproc. Spectacolul începe la 18:30.

Sâmbătă, la Teatrul Național Eugene Ionesco se va juca spectacolul “Chirița în Provincie” în regia lui Petru Vutcarău. Vreți o doză bună de emoții pozitive și de râs? această piesă este soluția. “Chirița în Provincie”, probabil, cel mai popular și binevândut spectacol din Republica Moldova… cu umor debordant și cu o abundență de situații și aluzii, coana Chiriță amuză publicul și aduce zâmbetul pe buzele spectatorilor chiar și atunci când plânge. Spectacolul începe la 18:30.

Duminică, la Teatrul Național de Operă și Balet se va juca “Mireasa Ţarului”, operă în patru acte de N.R.Korsakov. Opera a fost creată după drama omonimă scrisă de dramaturgul, traducătorul şi poetul rus Lev Mei. Evenimentele se desfăşoară în epoca tragică a lui Ioan cel Groaznic în perioada bântuită de rivalitatea crâncenă ce există între opricină şi boerime. Piesa începe la 18:30

Redactor: Elena Țurcanu

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6