div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Campanie isecrete.com “Svetlana Cveatcovscaia revine!”

Viața este cel mai frumos cadou! Ne-am născut ca să învingem, nu ca să ne plângem de milă!” Este și cazul Svetlanei Cveatcovscaia, care acum mai bine de doi ani, a intrat în gura presei ca fiind cea mai mare femeie din țară. Se presupunea că avea peste 300 de kilograme.

Obezitatea i-a furat 20 de ani din viață. Svetlana a uitat de ea, de feminitatea ei și de siluetă. Abia când a ajuns la peste 270 de kilograme, adevărata ei greutate, a conștientizat dezastrul. Invitația în cadrul unui proiect televizat de slăbit sănătos a fost colacul ei de salvare!

Svetlana Cveatcovscaia, o femeie simplă din satul Cotiujenii Mari, Șoldănești, a devenit, în scurt timp, una dintre cele mai populare femei din țară.

http://www.jurnaltv.md/category/documentar-viata-mea-cu-greutate

Cea mai mare femeie din țară a fost eroina unui reality-show care a monitorizat-o timp de jumătate de an, după care, povestea ei a fost subiectul de bază a primului documentar de televiziune, marca Jurnal TV, un film motivațional pentru toți cei care sunt preocupați să adopte un mod de viață sănătos “Viața mea cu greutate”, realizat de jurnalista Elena Țurcanu.

Eroina proiectului de slăbit, a recunoscut că proiectul televizat “i-a întors viața pe dos”, la propriu. A reușit imposibilul în doar câteva luni de proiect, a dat jos peste 70 de kilograme.

În spatele statisticilor se ascund povești dramatice de viață. Acum doi ani, Svetlana Cveatcovscaia era un om cu greutate. La propriu. Avea peste 200 de kilograme şi era complet dependentă de familie.

Se spune că dacă îți dorești ceva suficient de mult vei obține! Svetlana Cveactcovscaia a demonstrat unei țări întregi că se poate. Pe perioada proiectului a renunțat la zeci de obiceiuri alimentare. A decis că e timpul să-și iubească corpul așa cum este și a spus DA unei noi perioade din viața ei. Acum Svetlana nu mai are durerile insuportabile de picioare, nu mai are șorțul abdominal care o împiedica să meargă. Viața bate filmul, nu credeți?

A demonstrat că silueta slabă nu este un vis imposibil. A intrat în proiect cu 211 kilograme și a plecat acasă cu minus 76 de kilograme. La 20 de luni de la proiect femeia își menține greutatea de 150 de kilograme.

isecrete.com lansează campania SVETLANA CVEATCOVSCAIA REVINE! Vă vom ține la curent cu tot ce se întâmplă acum în viața Svetlanei Cveatcovscaia, femeia care a reușit să slăbească spectaculos!

În cadrul Campaniei isecrete.com “Svetlana Cveatcovscaia revine!” vom prezenta un set de interviuri și reportaje video cu Svetlana.

Aducem mulțumiri partenerilor Campaniei: casei de producție Pascaru Production, Spitalului Republican IMSP SCR „Timofei Moșneaga”, montaj ViBu.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6