div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Cea mai mare femeie din țară, salvată pentru a doua oară! (VIDEO)

Svetlana Cveatcovscaia – o viață salvată de obezitate! Urmărește finalul poveștii incredibile a femeii care acum trei ani cântărea peste 260 de kilograme și nu ieșea cu lunile din casă.

În 2017, Svetlana Cveatcovscaia a atins un nivel de obezitate cum nu s-a mai  auzit în comunitatea medicală de la noi. A fost prima pacientă cu obezitate morbidă despre care presa scria că ar fi cea mai mare femeie din Republica Moldova.

Accesează video de mai jos!

Cu regret, nu există statistici naționale care să monitorizeze numărul pacienților cu grad sporit de obezitate…și dacă ar fi, sistemul nostru medical nu este suficient de pregătit ca să-i ajute. Svetlana, însă a avut curajul să apeleze la specialiști exact în momentul în care viața-i atârna de un fir de ață. A trecut cu bine de un proiect de slăbit, organizat de către un post de televiziune.

A reușit performanța de a slăbi peste 80 de kg. în doar 6 luni. A scăpat și de șorțul abdominal care-i acoperea genunchii, surplus de piele care-i îngreuna procesul de deplasare.

La doi ani de la acea experiență, femeia a decis să mai facă un pas – să-și micșoreze stomacul, pentru că, spunea ea – mânca la o masă cât pentru 10 odată. Cum a decurs intervenția de rezecție stomacală, efectuată de un colegiu de medici din cadrul IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, vedeți în video de mai sus.

Campania Svetlana Cveatcovscaia, revine! a luat sfârșit. Și dacă vi se pare că 5 kilograme sunt greu de dat jos, închipuiţi-vă prin ce greutăţi a trebuit să treacă Svetlana Cveatcovscaia, care a scăpat de peste 100  kilograme în ultimii 3 ani!

Pentru cei care nu cunosc întreaga poveste de viață a eroinei campaniei noastre, puteți urmări Documentarul Viața mea cu greutate realizat de jurnalista Elena Țurcanu.

https://www.jurnaltv.md/category/documentar-viata-mea-cu-greutate

Realizator proiect: Elena Țurcanu

Imagine: Constantin Velixar

Montaj: Natalia Corciu

Parteneri:

Pascaru Production

Victoria Palace Beauty Studio

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6