Bun venit la masa lui Stanley Tucci!

Sincer, nu mă așteptam ca o carte care combină 2 genuri pentru care anterior nu aveam niciun interes real (memoriile celebrităților și scrierea gastronomică) să devină una dintre preferatele mele din toate timpurile!

Sunt un fan al lui Stanley Tucci de ceva vreme. Este un actor de caracter excelent, cu abilitatea de a însufleți chiar și părți mici în filme de altfel destul de mediocre și pare o persoană inteligentă și atentă în interviuri. Mai recent, el și-a găsit o nouă viață cu videoclipurile sale fantastice de preparare a cocktailurilor pe rețelele sociale. Așa că, când am auzit că a scris un memoriu bazat pe experiențele sale de creștere într-o familie tradițională italiană, am fost extrem de entuziasmată. Mâncarea italiană este pentru mine cea mai bună din lume și abia așteptam să văd cum s-ar traduce inteligența și farmecul lui Tucci în cuvântul scris. Deși nu sunt genul de persoană care citește în general autobiografii, eram sigură că aceasta ar fi cu mult peste exemplele obișnuite. Din fericire, Taste nu dezamăgește!

Am avut norocul să-l prind în dimineața când zburam spre casă din Roma.

Acesta este un memoriu care acoperă educația lui Tucci, precum și cariera sa de actor și viața personală. Crescut într-o familie din Calabria care trăiește atât în statul New York, cât și în Florența, mâncarea a fost o parte importantă a vieții tânărului Stanley (așa cum ar trebui să fie pentru noi toți). Cartea este asezonată generos cu anecdote, rețete și povești legate de mâncare, despre triumfuri și dezastre culinare. Acest lucru este, de asemenea, combinat în mod regulat cu cealaltă pasiune a lui Tucci, actoria, așa că dacă ați dorit vreodată să știți care țară are cea mai bună masă pe platou, aceasta este cu siguranță cartea pentru dvs.! Descrierile delicioase ale alimentelor sunt unul dintre punctele culminante ale cărții, după părerea mea, deși, ca și în seria sa recentă de călătorii, aș recomanda cu siguranță consumul după masă, mai degrabă decât înainte!

În ansamblu, tonul acestei cărți este ironic, plin de umor și ușor. Tucci scrie cu un simț al umorului ironic și modest, iar acest lucru combinat cu inteligența și stilul său ascuțit fac din aceasta o carte bine scrisă și citibilă într-un mod care este departe de a fi un dat cu memoriile celebrităților. Cu toate acestea, există și câteva momente mai întunecate, în special în care autorul descrie luptele sale și ale familiei cu cancerul. M-am trezit complet investită în povestea vieții lui Tucci într-un mod pe care în general nu îl experimentez cu acest gen de carte, iar faptul că pot simți în mod tangibil durerea și suferința lui a făcut momentele de umor și succes și mai înălțătoare.

În concluzie, aceasta este probabil singura carte la care mă pot gândi care va face cititorul să râdă, să plângă, să saliveze și să zâmbească în același timp în spațiul de 300 de pagini. Fie că ești un iubitor de mâncare, un fan al operei lui Stanley Tucci sau doar un pasionat de opere de literatură captivante și captivante, această carte are cu adevărat ceva pentru toată lumea și și-a luat locul cuvenit ca una dintre cele mai iubite lecturi ale mele.

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
Despre Carte

„Doggy”, de Maria Pilchin

Ai nevoie exact de o ora, chiar mai puțin, pentru ca să cuprinzi viața lui Andrei Mătăsaru. Un copil ca sutele de mii cu mamele plecate peste hotarele țării, cu tați absenți, bunicii bolnavi, copiii pierduți în lumea mică din Republica Moldova! Andrei s-a născut în anul Câinelui, are comportamentul unui cățeluș blamat de toți

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6