Buchetele comestibile, un cadou delicios și special pentru cei dragi

Ce zici dacă de ziua ta ai primi cadou în loc de un buchet cu flori, un buchet cu salam, caşcaval sau ardei iute? Sau de ce nu, unul făcut din legume, fructe şi flori? Cu siguranță oricare din aceste variante vor fi o surpriză neobișnuită la care nu te-ai aştepta!

Clasicul buchet de flori este reinventat de o tânără. Denisa-Daniela Beregoi face aranjamente din legume şi din fructe pe bandă rulantă. Papaya, căpşuni, ardei ori nectarine, asezonate cu dulciuri sau cu plante sunt doar câteva dintre ingredientele principale. La final, buchetul seamănă mai degrabă cu un deliciu culinar. Mai ales că, după ce le primesc şi le admiri le poți şi consuma.

Când ai început să realizezi buchete comestibile și cum a apărut această idee?

Am inceput sa realizez compoziții florale si comestibile din primavara anului 2017 , a fost doar un vis care a devenit realitate.

Unde înveți, ce studiezi și ce pasiuni ai?

Pe lângă pasiunea mea de a crea buchețele minunate , mai și pregătesc torturi delicioase . La moment lucrez la un proiect de decor în incinta unei grădinițe private.

Care a fost cel mai neobișnuit buchet pe care l-ai creat și ce a inclus?

Pentru mine cel mai neobișnuit buchet din cele pe care le-am creat a fost un buchetel din ardei iuți , care din spusele clientului am ințeles că soacra este la fel de iute ca ardeii.

Ce ingrediente de obicei include un buchet și cum pot fi siguri clienții de calitatea și valabilitatea acestora?

În compoziții pot fi incluse o multitudine de produse… de exemplu în buchetele pentru bărbați pot folosi: pește, carne , legume, pâine, băuturi alcoolice etc . Buchețelele se realizează în studioul nostru, într-un mediu steril, doar cu mănuși, cu multă atentie și grijă. O compoziție comestibilă e valabilă maxim 12 -15 ore păastrată la frigider !

Cine te-a susținut să dezvolți această idee de afacere și cum ai devenit cunoscută?

 În această afacere m-a susținut întreaga familie, dar cel mai mult mama. Ea e persoana în care am încredere enormă și îi mulțumesc mult pentru tot !

Denisa-Daniela se străduie să confecționeze buchete cât mai colorate, cât mai apetisante și, de fiecare dată, vine cu idei noi. Astfel, compozițiile diferă de modelele precedente.

Poți vedea și alte lucrări pe pagina de facebook- https://www.facebook.com/saphirbouquets/

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6