Actorul de la Hollywood cu cel mai lung “mandat”

Daniel Craig l-a depăşit pe Roger Moore în acest weekend şi a devenit actorul cu cel mai lung ”mandat” în rolul principal al francizei cinematografice ”James Bond”, informează PA.

Sâmbătă, 19 octombrie, curent, s-au împlinit 5.119 zile (peste 14 ani) de când Daniel Craig deţine rolul agentului 007.

Starul britanic a preluat în mod oficial acest rol pe 14 octombrie 2005. De atunci, Daniel Craig a jucat rolul principal în patru filme din seria “James Bond”. Cel mai recent dintre ele, “Spectre”, a fost lansat în octombrie 2015.

Roger Moore a jucat în şapte filme ale francizei “James Bond” şi a deţinut acest rol timp de 5.118 zile. Moore a preluat în mod oficial acest rol pe 1 august 1972 şi l-a deţinut până pe 6 august 1986, când Timothy Dalton a fost confirmat în calitate de succesor al său.

Daniel Craig va rămâne titularul rolului până cel puţin în aprilie 2020, când noul film din această serie, “No Time To Die”, va fi lansat în cinematografe.

Predecesorul lui Daniel Craig, Pierce Brosnan, ocupă locul al treilea în topul celor mai longevive “mandate” ale actorilor care au interpretat personajul James Bond, cu 4.146 de zile, în timp ce interpretul original al agentului 007, Sean Connery, ocupă locul al patrulea, cu 3.049 de zile.

Timothy Dalton, care a apărut doar în două filme cu James Bond, se află pe poziţia a cincea, cu 2.863 de zile. Ultimul loc este ocupat de George Lazenby, starul unui singur film din această serie, cu 875 de zile.

Topul a fost alcătuit de jurnaliştii de la Press Association.

Franciza cinematografică “James Bond” îşi va celebra cea de-a 60-a aniversare în 2022. Primul film al seriei, “Dr. No”, a fost lansat pe marile ecrane în 1962.

Sursa: agerpres.ro

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
For men

Povestea unui tânăr care a acceptat provocarea de a lansa o afacere în IT. Victor Moisa: BrainStorm ajută clienții să atingă un nivel înalt de gestionare

S-a îndrăgostit de domeniul IT încă din copilărie. A început oficial să muncească la o vârstă fragedă, încă fiind student și a depus mult efort pentru a ajunge acolo unde se află astăzi. Pare o istorie tipică, în care un tânăr cu ambiții, a reușit să își lanseze propria afacere, cu o echipă de profesioniști alături. Dar de fapt, în spatele acestei istorii stă o lecție importantă de viață și anume, să muncești pentru visul tău. Vorbim despre Victor Moisa, originar din satul Lăpușna, raionul Hîncești.

Citește mai mult »
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6