div#ast-scroll-top { display: none !important; }

A slăbit 65 de kilograme după ce iubitul i-a spus că este grasă

cum a slăbit 65 de kg
Femeia care a slăbit 65 de kilograme după ce iubitul i-a spus că este grasă dezvăluie secretele stilului de viaţă sănătos.

Hayley Westoby, din Sydney, Australia, în vârstă de 28 de ani dezvăluie că un meniu zilnic planificat cu atenţie şi un program riguros de antrenamente au ajutat-o să slăbească aproape jumătate din greutatea corpului, scrie Daily Mail.

Tânăra care de trei ani se menţine la greutatea de 54 de kilograme susţine că scopurile realiste şi progresele mici sunt calea către o siluetă ideală. Aceasta afirmă că la început şi-a propus să slăbească cinci kilograme în patru săptămâni. Sfatul ei este stabilirea unui nou obiectiv în fiecare lună.

Pentru comportamentul disciplinat fiecare trebuie să se recompenseze cu un articol vestimentar nou, în niciun caz cu mancare, spune tânăra. Hayley îşi începe ziua făcând mişcare, fie că sunt plimbări, antrenament cardio sau clase de box.

Prima masă a zilei pentru tânără este pe bază de legume şi o sursă de proteine de bună calitate, iar pentru a-şi satisface pofta de dulciuri, femeia consumă ciocolată şi cafea cu lapte. Femeia susţine că alimentatia sănătoasă nu înseamnă un comportament restrictiv, ci unul informat.

Sursa

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6