div#ast-scroll-top { display: none !important; }

Irina Zabunov, despre provocările de a activa în domeniul beauty: Italia a devenit a doua mea casă

A lăsat în urmă succesul, prietenii, familia și a plecat într-o altă țară. Irina Zabunov, specialista beauty despre care am scris acum câțiva ani a emigrat în Italia, acolo unde alături de soț și copil va începe totul de la zero. Nu îi este frică de provocări și eșecuri chiar dacă adaptarea a fost mai dificilă. Oamenii talentați și buni în ceea ce fac își găsesc clienți oriunde ar fi, de aceea v-a munci mai mult pentru a reuși.

Soțul a plecat la muncă în Italia și noi am luat decizia de a fi toți împreună. Adaptarea a fost un pic grea din motiv că nu cunoșteam limba, eu deprinsă să muncesc mereu în sfera mea aici am venit și eram fără ocupație. Dar, peste 2 săptămâni deja am avut prima clientă și de la ea s-a pornit totul. Au început să îmi scrie multe alte fete. Activez acasă și mai activez și într-un centru estetic doar programări și făceam micropigmentarea sprâncenelor. În salon m-am angajat datorită la o moldoveancă care face unghii în acest salon.

După doar două săptămâni prima clientă care i-a pășit pragul

A fost la mine la micropigmentarea sprâncenelor, iar șefa a văzut și mi-a propus dacă doresc să muncesc la ea. Și desigur am acceptat. Acum lucrez și acasă și la salon. Planurile pe viitor sunt: cred că în Moldova nu ne întoarcem, totuși doresc să mă dezvolt aici. Poate cu timpul și un salon să îmi deschid.

Irina Zabunov a fost întotdeauna atrasă de frumusețea, simplitatea și rezultatul puternic pe care machiajul și dermopigmentarea le oferă femeilor. Și asta o face extrem de fericită – “a explora limitele domeniului frumuseții în mod continuu înseamnă să ai rezultate și satisfacții numeroase.”

Italia este o țară foarte frumoasă, aici fiind și mare și munte, ai ce vizita.  Îmi place stilul lor de viață, sunt oameni care știu a trăi frumos. Sunt amabili și respectuoși.  Chiar dacă nu cunoști limba îți intră în situație și încearcă să îți explice totul ca să fie pe înțeles Toți au o bună dispoziție. Copilul nostru mergând la școală nu știa limba, iar eu aveam o frică să nu îl trateze diferit de alți copii. Dar profesoara foarte mult îl susține și îl ajută. Ne-am regăsit foarte bine aici.

Citește și- Inspiră-te de la cei mai buni! Povestea de succes a hairstylistei și makeup artistei Irina Zabunov

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6