Inspiră-te de la cei mai buni! Povestea de succes a hairstylistei și makeup artistei Irina Zabunov.

În spatele unui machiaj strălucitor și a unei coafuri bine aranjate, stau make-up artiști și hair stiliști, cu cariere de zeci de ani în spate. Crede-mă! La rubrica de interviuri cu “Oameni de succes” te invit să descoperi povestea specialistei beauty Irina Zabunov.

În exclusivitate pentru isecrete.com specialista în make-up și hair styling ne-a dezvăluit “ingredientul” care stă în spatele unei cariere de succes.

Strălucire, eleganță și celebritate! Este motto-ul Irinei după care se ghidează de mai bine de un deceniu, în cariera sa de beauty specialist. Debordează de energie și nutrește o pasiune aparte pentru tot ce înseamnă coafuri excentrice, machiaje atent realizate și fabuloase.

Îți mai amintești cum a început totul?

Desigur. Întotdeauna mi-am dorit un loc al meu. Să-mi creez un nume și să fac ceea ce îmi aduce plăcere. Primii pași în acest domeniu i-am făcut acum 15 ani. Dintotdeauna am admirat femeile aranjate și machiate frumos, așa că am decis să fac niște cursuri pentru mine. Din prima clipă însă, în care am ajuns acolo, am știut că mi-am găsit job-ul visurilor mele. Pur și simplu am simțit că asta e ceea ce urmează să fac toată viața. Uite că din acel moment am pornit într-o călătorie frumoasă, plină de culori, texturi și magie. Mă bucur că lucrurile s-au conectat în asemenea mod și am ajuns acolo unde sunt astăzi”.

Care este cea mai plăcută parte în meseria ta?

Mereu sunt înconjurată de femei frumoase, deosebite care pășesc zilnic pragul salonului și mă inspiră să creez ceva uimitor. Satisfacția pe care o primesc de fiecare dată când lucrez cu pensulele de machiaj sau fac vreo coafură, este nemaipomenită.  Însă cele mai important sunt complimentele clientelor care mă motivează să depun și mai multă pasiune”.

De cele mai multe ori drumul către succes e presărat cu multe provocări. Tu cum ai parcurs acest drum?

Toate eșecurile sau realizările trăite din viața mea, sunt lecții care m-au motivat să devin mai bună . Nimeni nu se naște învățat! Pentru a ajunge undeva trebuie să depui foarte multe eforturi, cunoștințe noi și desigur că experiența își spune cuvîntul. Indiferent de stările mele de spirit, este important să-mi îndeplinesc obligațiunile, astfel încât rezultatul final să bucure clientele și să fie realizat la cel mai înalt nivel”.

Primesc o deosebită plăcere când văd reacția femeilor în oglindă după ce au fost machiate sau coafate. E o bucurie enormă și doar un specialist din acest domeniu o pate înțelege. Cea mai buna remunerare este aprecierea și desigur, recomandările”!

În ce constă secretul unui machiaj perfect? Ce le recomanzi femeilor?

Consider că machiajul ideal este cel care ți se potrivește și te face să te simți deosebită, frumoasă și încrezătoare. Totuși, le recomand femeilor să nu exagereze cu aplicarea machiajului, să investească în câteva produse dar de calitate si care se potrivesc tipului de ten. O femeie bine machiată este cea care știe să-și pună în valoare trăsaturile frumoase și să corecteze micile imperfectiuni”.

Irina are reguli bine definite atunci când e vorba de produsele pe care le utilizează. Acestea trebuie să fie într-o gamă foarte variată pentru a obține machiajul dorit.

Care sunt tendințele acestui sezon în materie de tunsori și culori pentru păr?

În acest seon se poartă tunsorile și coafurile simple, care accentuează trasăturile feminine. Este în vogă bretonul, care nu lipsește de pe podiumurile de modă, aranjările foarte lejere și naturale”.

Ce ține de culori, toamna aceasta vine cu o mulțime de trenduri uimitoare. De la tonuri de șaten cu accente aurii, roz lilian sau nuanțele de roșcat cupru până la blond căpșună și caramel ombre. Totuși, înainte de a face o astfel de alegere este important să ne consultam cu un hair-stylist pentru a decide dacă părul nostru este pregătit să facă față unui astfel de proces și dacă nuanța se potrivește”.

Irina a decis să își împărtășească cunoștințele cu alte femei pasionate de machiaje și stilizare a podoabei capilare în cadrul unor cursuri. Îți mulțumim pentru acest interviu.. Succes și multă inspirație în tot ceea ce faci!

Cât de utilă a fost acestă postare?

Faceți clic pe o stea pentru a evalua!

Rata medie / 5. Numărul de voturi:

Fără voturi până acum! Fii primul care notează această postare.

Dacă ați găsit această postare utilă ...

Urmăriți-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu a fost utilă pentru dvs.!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

TAGS
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Scroll to Top
Scroll to Top

https://padslimz.com/pikm7i5a?key=c29da91e5826468ca9f1ce7b6272e8a6